IRC-Galleria

Maailman pelastamistaSunnuntai 13.05.2007 00:48


"Vegaanipari näännytti vauvansa kuoliaaksi
11.5.2007 11:36

Kuuden viikon ikäinen vauva painoi kuollessaan vain 1,4 kiloa.

Vegaanipariskunta Jade Sanders, 27, ja hänen miehensä Lamont Thomas, 31, saivat elinkautisen vankeustuomion vauvansa näännyttämisestä nälkään. Soijamaidolla ja omenamehulla ruokittu vauva kuoli kuuden viikon ikäisenä ja painoi vain vajaat 1,4 kiloa.

Atlantassa Yhdysvalloissa asuva pariskunta todettiin toukokuun alussa syylliseksi murhaan, törkeään rikokseen, tahattomaan tappoon ja lapsen julmaan kohteluun. Valamiehistö harkitsi tuomiota seitsemän tunnin ajan.

Puolustuksen mukaan pariskunta teki parhaansa lapsen eteen noudattaessaan vegaanien elämäntapaa. Vegaanit eivät syö mitään eläinkunnan tuotteita.

"Veganismi ei peruste"

Vanhemmat tajusivat lapsen hengen olevan vaarassa vasta muutama minuutti ennen tämän kuolemaa. Lapsi oli syntynyt kotona.

Syyttäjien mukaan pariskunta laiminlöi tarkoituksella lastaan ja kieltäytyi viemästä häntä lääkäriin, vaikka näki tämän kuihtuvan pois.

- Ei auta, vaikka he sanoisivat kerta toisensa jälkeen olevan vegaaneja. Kyse ei ole veganismista. Lapsi kuoli, koska häntä ei ruokittu, syyttäjä sanoi.

- Rakastin poikaani, en näännyttänyt häntä kuoliaaksi, Jade Sanders sanoi.

Pariskunta voi vaatia uutta oikeudenkäyntiä."

Herran jumala tätä menoa. Voisi ajatella, että tämä juttu menee samaan kastiin ihmisten kanssa, jotka eivät anna omien mielipitettensä takia rokottaa lapsiaan, koska rokotteet testataan lähes aina eläimillä.
Vegaanit ja vegetaristit väittävät, että eläinkunnan tuotteitten käyttö on itsekästä, koska eläimiä"riistetään", "alistetaan" ja "esinneellistetään" maidon- ja lihantuotannosssa.
Minun mielestäni on itsekästä asettaa omat lapset, oman lajin edustajat, hengenvaaraan oman vakaumuksen takia. Jos Jade Sanders olisi oikeasti rakastanut poikaansa, ja pikkuisen poikennut vakaumuksestaan, poika olisi todennäköisesti vielä elossa.
Ajattelemattomuuden tai tietämättömyyden piikkiin tätä ei voi laittaa.
Kasvava lapsi tarvitsee paljon energiaa. Kasvikset eivät energiaa sisällä juuri nimeksikään. Äidin oma rintamaito olisi riittänyt tämän tarpeen jo täyttämään.Ihminen kun on eläin muiden elukoiden joukossa, ja sattuu olemaan se ravintoketjun ylin linkki. Jos äidinmaitoa ei ole saatavilla, ei se maailma siihen kaadu, jos käy lähikaupasta tutteli-törpön noutamassa. Siinä vaiheessa voi miettiä, kumpi on tärkeämpi, oma lapsi vai lehmä josta tuo maito on lypsetty.
Olisi mielenkiintoista tietää, että onko vegaanien tarkoituksena tappaa ihmiskunta sukupuuttoon vai mikä mättää, kun rokotteitakaan ei saisi kehittää. Mitä väliä miljoonilla aidsiin kuolleilla ihmisillä on, kunhan vain rotat saavat pitää henkensä.
On hieno asia, jos joku haluaa leikkiä maailmanparantajaa, ja lopettaa eläinkunnan tuotteiden käytön. Hienoa ei ole se, että tuhotaan ihmisten elinkeinoja ja työpaikkoja, levitetään sairasta propagandaa, ja pahimmassa tapauksessa asetetaan viattomat lapset, jotka eivät itse voi päättää omasta elämäntyylistään, hengenvaaraan.
Typerällä puritanismilla ei tätä maailmaa pelasteta, mutta maalaisjärjen käytöllä kyllä.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.