IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 22.07.2008 14:49

Oh YeAh,

Tänään Laivalle<sydän>

[Ei aihetta]Maanantai 21.07.2008 19:19

Kihloissa 21,07,2008 -->

I Lav Juu 4-ever beib <rakas>

[Ei aihetta]Torstai 17.07.2008 16:54

Kävelen kadulla
Korvissani soi musiikki jota hiphopiksi kutsutaan
Se kuulostaa vitun hyvältä
Se on jumalaista kuulostamatta tekopyhältä
Onko Jumalaa olemassa
se ei liity tähän
Hei, sori anna mun nytte fiilistellä vähän
Saan mä jatkaa
Vaikka en kuitenkaan edusta 24 seiskaa
Mut hei kuitenki mullon löysät housut jalassa
ja kädetki heiluu alhaalla niinkun niillä apinoilla,
avaruus seikkailussa

[Ei aihetta]Tiistai 15.07.2008 01:51

Nyt päivä on melkein pelastettu :D

Mun känykkä kävi uimassa vessanpöntössä,
mut se heräs henkii<333333

[Ei aihetta]Maanantai 14.07.2008 21:20

PRKL!!!

Meitsi osaa, 10 pistettä mulle ja papukaijamerkki!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.06.2008 23:55

Lovely <rakas>

HANKOPerjantai 27.06.2008 04:10

Hanko (ruots. Hängöö, eng. Haengoeoe) on kaupunki Hankoniemen kärjessä. Hangon asukasluku on 5678 asukasta ja 109 koiraa. Hangon pinta-ala on 79 neliokilomailia, josta merialueita 651 mikroneliöampeeria.

Historiallinen hanko

Hangon perustamisaikaa ei tiedetä, arvioitu aika sijoittuu lähelle jeesuksen syntymää eli "0 luvulle". Hangon perusti Abraham, lukuisia jalkavaimojaan varten, joiden luona asui kesäisin harrastamass yhdyntää, talvisin palasi kotikaupunkiinsa, koska hangosta ei ole mahdollisuutta poistua talvisin jäätymättä.


Elinkeino ja kulttuuri kesällä

Pääosa hankolaisten toimeentuloista tulee turismista. Hangossa sijaitee myös lukuisia purjeen- ja kalaverkonkutomoita. Kalastus on myös hankolaisille tärkeä vapaa-ajan harrastus, ja legendaarinen tarina kertoo joidenkin kalojen joskus tulleen myydyiksi.

Kulttuurielämä Hangossa rajoittuu kesäkauteen. Kaikenlaiset pienet musiikki- ja taidefestivaalit kuuluvat idyllisen merenrantakaupungin vilkkaaseen elämään kesäkuukausina. Erityisen suosittua on viettää aikaa Silversandin leirintäalueella, joka sijaitsee lähellä Hangon keskustaa. Silversandissä voi mm. uida ja sieltä kuulemma saa helposti karvakaulusta parrun päähän alueella runsaslukuisina liikkuvien pissislaumojen ansiosta.

Kaikista kesätapahtumista suosituin on Hangon Regatta (ruot. Hangöö Regatten). Tässä purjeveneiden ja savukalantuoksuisessa kaupunki-laituri-putosin-mereen-perkele-festivaalissa ylivarakkaat rantaruotsalaiset esittelevät veneitään juoden konjakkia kannella pikkurillit pystyssä tavis-suomalaisten vittuillessa heille laiturilta käsin.


Elinkeino ja kulttuuri talvella

Vuoden 1998 sydäntalvella NASAn ANAL-satelliitti (Anonymous Northern Assimilation Lowlife) tutki Hangon seutua 500 miljardin dollarin hintaisilla instrumenteilla ja totesi Hangon olevan täysin kuollut paikka. Talviaikaan Hangosta ei edes valo pääse karkuun, saatikka mikään muu. Alueelle marras-maaliskuun välillä lähetetyt retkikunnat ja luotaimet ovat kaikki hävinneet jälkiä jättämättä.

Alueella kesäisin elävät rantaruotsalaiset talvehtivat todennäköisesti Närpiössä tai Rivieralla

Triviaa

* Hankolaiset suuttuvat, jos heidän kaupunkiaan nimittelee käyttäen ilmaisuja "Hiili-Hanko", "Sanko", "Ranko" tai "Vitun rantahurrien reservaatti".

ElastinenPerjantai 27.06.2008 04:01


Elastinen on ehkä rasittavin Suomi-räpin tulokas. Kun hän lopetti Fintelligens-yhtyeessä pelleilyn, hän alkoi sekoilla ja pian sekoilun tuloksena syntyi jokseenkin ärsyttävä biisi Anna sen soida.

Kyseinen biisi alkaa käsien taputtamisella, mitä Elastinen puolustelee kappaleessa seuraavasti "Jos oot mukana taputa tähän rytmiin". Moni on myös huomannut isovaarin tai 0-5kk ikäisen lapsen taputtavan rytmissä, kuin hypnoosinomaisesti aina, kun kyseinen biisi tulee SuomiPOP:lta. Valitettavasti, jos tämä kappale yllättää radiossa, radiota ei voi sulkea tai edes edes katkaista siitä virtoja nykäisemällä töpseliä seinästä. Täytyy vain yrittää juosta niin kauas, että ei kuule enää radion ääntä. Tämäkin on turhaa, sillä mitä kauemmas juokset, sitä kovempaa kappale soi. Kun radion äänenvoimakkuuskapasiteetti menee umpeen, alkaa kappale soimaan päässäsi ja se soi siellä maailmanloppuun asti.

Elastisella on myös luonnottoman paksu ylähuuli jolla voi tehdä kaikenlaisia ääniefektejä kun riimit loppuvat kesken.

[Ei aihetta]Tiistai 24.06.2008 15:33

Oh Yeah<sydän>

KoHt mUn kULtA TuLee HaNKoo &lt;sydän&gt;

[Ei aihetta]Maanantai 23.06.2008 00:20

Se oli hyvä meil,
mut kaikki hyvä ei kestä, ei
Mä vihaan hyvästeij.
Älä pyydä mua jäämään,
mun sydän määrää.

Sä odotat turhaa...