IRC-Galleria

Terrified

Terrified

"If I could find you now things would get better, we could leave this town and run forever." Saa toki tutustua. : )

The first steps towards objectiveTorstai 10.04.2008 01:18

Pitkään aikaan minulla ei ole ollut minkäänlaista tavoitetta, mitä elämässäni halusin. Olen vain toivonut sen menevän omia aikojaan mahdollisimman hyvin ja olin valmis kohtaamaan pettymykset elämässäni. Viime koeviikon aikana tein lupauksen, josta päätin pitää kiinni. Tavoitteeni oli tehdä läksyt heti kotiin tultuani, jonka jälkeen minun piti lähteä lenkille. Tämä sama rytmi tulisi jatkumaan ainakin koko viidennen jakson ajan, koska minulla on erityisen luotettava pikkusisko vahtina, joka varmasti katsoo, että teen ne läksyt kunnolla ja lähettää naurun saattelemana minut lenkille.
Tämä jakso kestää viisi viikkoa, jonka jälkeen minulla on tarkoituksena jatkaa juoksemista aina vain pidempien matkojen kanssa. En lähde kovin kovalla tahdilla, että en väsähdä jo alussa vaan pyrin lähtemään tahdilla, josta nouseminen korkeammalle käy ketterästi. Saatte seurata etenemistäni seuraavat viisi viikkoa ja pyrin kirjoittamaan ainakin kerran viikossa edistymiseni tänne.
Tänään alkoi vasta viides jakso, joten läksyä ei tullut kovinkaan paljon. Pääsin jo neljältä kotiin ja aloin tekemään läksyjä pikkusiskon vahtiessani läksyjen tekoa. Läksyt tehtyäni syön hieman ja katsoin tarkemmin ulkona olevaa tilannetta. Koko päivän oli tihuttanut vähän, joten odotettavissa pienellä lenkilläni oli sadetta. Lähdin kuitenkin reippasin askelin Killswitch engagen kappaleen Eye of storm mukana kohti sunnuntai postilaatikkoamme. Matka taittui nopeasti ja ensimmäisen ylämäen kohdalla kappaleeni vaihtui Sonic Syndicaten Deniediksi. Puoleen väliin päästyäni alensin hieman nopeuttani, jotta jaksaisin juosta koko matkan. Kuitenkin musiikki teki tepposensa ja päälle tuli Dragonforcen Through The Fire and Flames. Vauhti kiihtyi ja lopulta saavutin päätepisteeni, kotini. Matkaa oli taittunut reilut kolme kilometriä, jonka juokseminen verkkaalla tahdilla on tämän ensimmäisen juoksuviikkoni tavoite, jonka jälkeen on tarkoitus nostella matkaa tasaiseen tahtiin.
Suosittelen jokaista ottamaan esille tavotteita, jotka pyrkii myös toteuttamaan. Se kohottaa huomattavasti myös itsetuntoa! ;)

Ps: Minulle saa suositella kappaleita, joita kuuntelisin juostessani! Musiikkimakuni kuitenkin on hyvin paljon kaikenlaisen metallin kannalta, että siltä pohjalta kannattaa lähteä ehdottelemaan.

~Mikko~

Ensimmäinen kerta takana ja huomenna jo toinen edessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.