IRC-Galleria

TheBlackDuck

TheBlackDuck

on onnellinen.

Blogi

« Uudemmat -

ahahahahah!Keskiviikko 16.12.2009 21:15

hahahahahaah! vittu mä aloin nauraa ku kävelin hissun kans kauppaa eile,vittu mä tulin iloiseks ku se kerto yhen jutun. :)


mähän sanoin,sä saat kaiken paskan niskaan takas ;) hahahahah!i'm happy with you two, Sami & Oliver<3

hahah,ihana muisto!Perjantai 20.11.2009 01:32

21.08.2007 10:42 <TheBlackDuck> on menny iha hyvi :) saanu pari frendii,ja koht on varmaa jätkäkaverikin myös! *:o* :D son nii ihuna ja söpö,ruskeet silmät! ihanaihanaihana... :) mitäs sulle kuuluu?päivä ennen ku me alettiin olee yhessä ;)

...Perjantai 02.10.2009 23:09

lallallaaah..1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..11...12 days left. ;)


rakastan teitä molempia &lt;sydän&gt;

:PTiistai 22.09.2009 00:41

ahaa,ok. ;)

kohta.. <3

...Torstai 10.09.2009 23:58

shit brownies!

onnellinen ku mikäki.. Perjantai 31.07.2009 19:23

jees,parempaa elämää en vois kuvitellakkaa.

Rakastan teitä molempia &lt;sydän&gt;

:D Sunnuntai 12.07.2009 16:53

help meee,mä hukun koht vauvan vaatteisii :D on nii paljon vauvan vaatteita,eipä tarvii huolestua että hän joutuis olla pers paljaana! &lt;virne&gt;

! ! ! ! ! Torstai 09.07.2009 01:29kopioithan !
eläinten takia

Kun silmiimme joutuu shampoota Head and Shoulders tai PanteneProV, huuhtelemme äkkiä tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo aiheutti aikaisemmin kipua toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui
vain pieni pisara, sen sijaan albiino-kanin silmälle sitä kaadettiin teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut mahdollisuutta hieroa tämän kirvelevän tahmeaa ainetta pois: ensinnäkin kanilta puuttuu kyynelnesteen eritys ja toisteksi hänen liikkumisensa on
estetty. Kun silmää kirvelee, minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoo pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin eläimiltä katkeaa selkäranka ja kaula, kun ne yrittävät päästä karkuun.

Mainokset kertovat meille jatkuvasti, että ihmiset jotka eivät käytä astianpesuainetta nimeltä Fairy, menettävät hyvin paljon (aikaa, mahdollisuuden pitää hauskaa, rahaa jne). Mutta ehkäpä juuri nämä ''epäsivistyneet'' ihmiset, heidän tietämättään, toimivat koe-eläinten parhaaksi: he eivät osta Fairyä ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineilla. Kun olette syönyt liikaa raskasta ruokaa, tunnette olonne todella pahaksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Mutta kuvitelkaapa, jos teidän mahalaukkuunne viedään putken kautta litra Fairya!

Ariel -pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävää suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta kuvitelkaapa, miltä tuntuu marsuilta, kaneilta, koirilta, kissoilta ja muilta koe-eläimiltä, kun niiltä poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperia apuna käyttäen ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuutemme, kun kaaduimme asfaltille ja vahingoitimme polvemme. Tosin silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta.

Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testauksen eläimillä vähentämiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Vuoteen 2013 mennessä suurin osa eläinkoemenetelmistä kielletään.

Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista Lumene, Nivea, Herbina ja Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Clarins, IsaDora sekä Revlon eivät myöskään kannata eläinkokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan koe-eläimillä. Tämän vuoksi edellämainittuja merkkejä kannattaa suosia.

Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä tuotteiden testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun (Gillette Company), Procter and Gamble, Colgate-Palmolive (Ajax, Hill's Pet Nutrition, Mennen, Palmolive), Coty (Calvin Klein, Rimmel), Gillette, Johnson and Johnson, L'oréal, MaxFactor, Oral-B, Pantene ja moni muu.

Muistakaa: joka ikinen ostamanne pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide, jokainen tuubi Oral-B:tä, jokainen Pantenen hiustenhoitoaine, kaikki Palmoliven käsisaippuat tai L'oréalin meikkivoiteet ovat turhien ja julmien eläinkokeiden rahoittamista. Jos ostatte eläinkokeita hyväksyvien yrityksen tuotteita, hyväksytte vapaaehtoisesti julmien eläinkokeiden käytön. Sen sijaan jos hankitte vaihtoehtoisia ja inhimillisiä testeusmenetelmiä käyttävien yritysten tuotteita, autatte vähentämään hirveää julmuutta.


" 780 egen lastenvaunut mulle,kiitos!" Perjantai 12.06.2009 20:35

vois kuvitella että tää riiviö sanois,kallein kelpaa vaa &lt;virne&gt; nooh,nyt se on sit ostettu. puuttuu viel se pikkuriiviö siihe,mut saa ny odottaa vähäse aikaa viel ;)


rakas: "ja sit ne lastenvaunut saa luvan kelvata!" &lt;virne&gt;rakastan teitä molempia <rakas>
« Uudemmat -