IRC-Galleria

TheUnforgiven

TheUnforgiven

∎│◄◄ [►] ►►&#9474

jep jep! juhannuskokko...Sunnuntai 24.06.2007 04:49

jep jep! juhannuskokko vuorokauden myöhässä ja minä myös! hah,pidetään myös naapuri mökkiläiset hereillä turmion kätilöitten teurastaja kipaleella, kannattaa kokeilla, ihan vidun hyvä kipale! ja tytöt naulaa!

kyllä juhannus on juh...Sunnuntai 24.06.2007 02:53

kyllä juhannus on juhlista jaloin! (on se hienoa että näin sivistyksen ulkopuolella pääsee myös tänne puhelimen avustuksella! hah!)

nonni!Lauantai 23.06.2007 17:39

mökillä sit ollaan,kolmatta päivää...keli on ollu mitä mainioin...ainakin on syöty ja juotu tarpeeksi...ainoa asia mikä pistää vituttamaan on noi oliot mitkä pistää ja puree mua,oon ihan täynnä turvonneita ja kutisevia paukamia,eli ei ole muuta mahista ku olla koko ajan alkoholin vaikutuksen alaisena... huh,tiedossa ihanan tutiseva työviikko... veneellä käytiin kattelemas maisemia ja allukin pääs mukaan, nätistipä tuo käyttäytyi! : ) mutta ei muuta kun ihanaa juhannuksen jatkoa kaikille, tää lähtee grillaamaan itseään... ja koita kaima jaksaa,kyllä se sieltä tupsahtaa.a..

[Ei aihetta]Torstai 21.06.2007 04:12

By The Way Lihapiirakat närästää ihan vitusti,,,

No Mutta...Torstai 21.06.2007 04:11

...Ei muuta kuin Oikein mukavaa ja rentouttavaa juhannusta kaikille tasapuolisesti,
tää mimmi hoitaa viel yhen duunivuoron ja sen jälkeen pakkaa auton täyteen ja suuntaa nokan kohti puulaveden rantaa, eikä meinaa tehdä mitään ylimääräistä,,, syön, juon otan aurinkoa tai sadetta mitä ikinä luontomamma meille sitten suokaan!!!
Olkaahan ihanaiset ihmisiksi,,, ja pilkettä silmäkulmaan! Palaillaan taas ensi viikolla astialle,,, ; ) (viuhhhh ja hope so kohta vaihtuu duunipaikka, jos niin hyvin käy ni mä en halua nähdä silmissäni ikuna kuuna päivänä yhtään lihapiirakkaa ja se on ihan varppi!!!)

Hellurei murut!

; (Keskiviikko 13.06.2007 21:52

Viime perjantaina Alli sitten lähti viimoselle reissulle...
ompi vähän outoa kun aina on ollu kissoja enemmän tai vähemmän, ja ny ei sit ole yhtään... no minkäs sille mahtaa elämä ottaa ja elämä antaa, ei kai täällä kukaan ikuisesti ole!
kyllähän se kirpasee aika pirusti...

taas ahdistaa...Torstai 31.05.2007 00:57

tänään sitten käytiin alison mirrini kanssa eläinlääkärillä ja eihän ne uutiset sieltä koskaan ole mitenkäänpäin hyviä... Allilla on sitten kuudesta kymmeneen pahanlaatuista nisäkasvainta, eli voitte kuvitella miltä sen vatsa tuntuu... tultiin vielä kotiin 10päivän lääkekuurin ja kipulääkkeiden kera...kaksi kertaa päivässä pitäis kissa suihkuttaa ja pukea joko kauluriin tai sukkahousuista tehdä sille paita ettei pääsisi nuolemaan niitä kasvaimia... kuulostaa jo niin sairaalta touhulta että että peli on jo menetetty... ei taidettu päästää juhlimaan neidin parikymppisiä... mutta se ainakin lohduttaa että on saanut viettää makoisat eläkepäivät... katsotaan nyt muutama päivä mutta mitä tätä turhaan vitkuttelemaan, kun kerran on valta päästää toinen täältä jonnekin vielä parempaan paikkaan, jossa ei enää satu mihinkään, eiköhän se sitten katsele tuolta kultaiselta pilvenreunalta sama vanha pilke silmäkulmassa...
On vaan niin saatanan surullinen olo...

vätystäää!Keskiviikko 11.04.2007 17:34

Flunssahan se sieltä tulla putkahti, tietenkin kun ois vapaata... huomen pitäis kyetä jo töihin, mutta epäilen suuresti! Ääni lähtee ja räkä roiskuu hyvinkin kiitettävästi,ni lähe tässä ny sitte ihmisille ruokaa ja juomaa roudaamaan,,, ei kiitti, mä en kyllä haluis syödä sellasessa raflassa missä tarjoilijalla ois samanlainen kondis ku mulla ny... ruokahalu lähtee kyllä vähemmälläkin!!! eli taitaapi vapaat sitten jatkua hyvinkin pitkälti!!! Helv...taas jonottamaan terveyskeskukseen... siellähän se hermo vasta lepääkin!

Voih...Perjantai 23.03.2007 21:46

Mamin muru lähti "mummolaan" yökylään... on hieman orpo olo...ku ei olekaan tossa jaloissa pyörimässä!!! ; ) Noh, saapahan Alisonikin olla hetken aikaa rauhassa ilman sydämen pamppailuja! Olis ny edes kiltisti, tai yrittäis ainakin... ; )

voih,,,Torstai 22.03.2007 14:02

mamman vauvasta on tullu jo iso tyttö, ei mahdu enää sängyn alle.... ; )