IRC-Galleria

TheUnforgiven

TheUnforgiven

∎│◄◄ [►] ►►&#9474

Hyvät Kotieläimet;Keskiviikko 29.08.2007 21:26

Kun sanon "siirtykää" se tarkoittaa johonkin toiseen paikkaan menemistä, eikä paikkojen vaihtamista keskenään niin että olette edelleen molemmat tielläni.

Astiat joissa on tassun kuvia, sisältää teidän ruokaanne. Kaikki muut astiat ovat minun ja niissä on minun ruokaani. Huomioikaa että tassun laittaminen keskelle minun lautastani ja ruokaani ei tarkoita että niistä tulisi teidän omaisuuttanne, enkä pidä sitä esteettisessä mielessä yhtään miellyttävänä.

Portaikko ei ole NASCAR:in suunnittelema, eikä se ole kilparata. Ehtiminen ennen minua alas ei ole tarkoituksena. Minun kompastuttaminen ei auta, koska putoan nopeammin kuin te pystytte juoksemaan.

En voi hankki king-size-kokoa suurempaa sänkyä. Olen hyvin pahoillani tästä. Älkää luulko että nukun jatkossakin sohvalla teidän mukavuutenne takaamiseksi. Katsokaa videoita joissa kissat ja koirat nukkuvat; ne voivat suorastaan käpertyä palloksi. Ei ole välttämätöntä nukkua kohtisuorassa toisiaan vasten venyttäytyen niiiin pitkäksi kuin mahdollista. Tiedän että on pelkkää sarkasmia ojentaa hännät suoriksi ja roikottaa kieltä ulos suusta tilan viemisen maksimoimiseksi.

Minun cd-levyni ei ole pienois-frisbeitä.

Viimeisen kerran, kylpyhuoneesta ei ole salaista uloskäyntiä. Jos jotenkin ihmeessä onnistun pääsemään ennen teitä kylpyhuoneeseen ja sulkemaan oven, teidän ei tarvitse raapia, inistä, yrittää kahvaa kääntämällä tai oven alareunasta tassulla vetämällä avata ovea. Minun täytyy tulla ulos samasta ovesta josta menin sisään. Lisäksi olen käyttänyt vessoja jo monta vuotta, eläinten läsnäolo ei ole tarpeellista.

Oikea järjestys on se että ensin pussaatte minua ja vasta sitten menette haistelemaan toisten koirien pyllyjä. En voi korostaa tätä asiaa tarpeeksi. Se olisi niin pieni muutos teille.

Teidän lepyttämiseksi olen laittanut seuraavan viestin etuoveemme:

SÄÄNNÖT VIERAILEVILLE, LEMMIKITTÖMILLE HENKILÖILLE, JOTKA HALUATTE VALITTAA LEMMIKEISTÄMME:

1. Ne asuvat täällä. Te ette!
2. Jos ette halua niiden karvaa vaatteisiinne, pysykää kaukana huonekaluistamme.
3. Pidän lemmikeistäni paljon enemmän kuin useimmista ihmisistä.
4. sinulle ne on eläimiä. Minulle ne on lapsia, jotka ovat lyhyitä, karvaisia, kävelevät neljällä jalalla ja puhuvat epäselvästi.
5. Koirat ja kissat ovat parempia kuin lapset. Ne syövät vähemmän, eivät pyydä koko ajan rahaa, ovat helpompia kouluttaa, yleensä tulevat kutsuttaessa, eivät koskaan aja autollasi, eivät roiku huumeita käyttävien ystävien seurassa, eivät polta eivätkä ryyppää, eivät halua ostaa muotivaatteita, eivät käytä sinun vaatteitasi, eivät tarvi ziljoonia euroja opiskeluun, ja jos tulevat raskaaksi, voit myydä seuraukset...

itkuraivarit!!!Sunnuntai 26.08.2007 18:16

[Ei aihetta]Torstai 23.08.2007 20:08

Juuh, oli muuten sunnuntaina asteen verran vainoharhainen olo... on tämä vanheneminen sitten jumalattoman kuluttavaa puuhaa...en yhtään ihmettele et joka vuosi rypyt lisääntyy, kun vuosi vuodelta pidot pahenee... joo onhan tänään vasta torstai ja nyt luulen että olen elävien kirjoissa... just ja just... pyydän anteeksi niiltä jotka ovat minut ehkä lauantaina nähneet... se ei ole ollut kovinkaan kaunista katseltavaa... ei ollenkaan... hyh, ja just viime perjantaina sanoin cherin terdellä iltaolusilla käydessä et känniset naiset on oikeesti ihan vitun rumia, ja varsinkin kun ne luulee olevansa maailman kauneimpia... kjeh.. no eipä tuo lausahdus kauaa mielessä pysynyt... noh, mutta eipä omaa namaa tarvikaan katella.... wow, kyllä kuitenkin hävettää,nolottaa ja ahdistaa muutenkin.... vuosi vuodelta ihmisen muuttuu vain dillemmäksi...pitäisiköhän ottaa opiksi!!!

juujuu...Torstai 23.08.2007 20:01

Teet niin tai näin, kuitenkin aina väärin päin... onko toinen toista parempi? kumpi on parempi? vai onko kumpikaan? Asioiden hyvät puolet ja huonot puolet listaukseen,,, sekään ei toimi... väsyttää tällänen, miksei elämä mene eteenpäin kuin joku suatanan juna, puskee vaan vaikka läpi harmaan kiven, ja olis vaan tyytyväinen siihen mitä matkan varrella tulee vastaan, mut ei ku pitää jarruttaa joka ikisellä asemalla ja miltei kaataa koko juna!?!?! On ne vaan niitä jänniä kysymyksiä...joihin saa vastauksen ehkä tai ehkä ei... uuh, väsyttää tällänen perseily!!! Ja hei kahden viikon valvomisen jälkeen sain sunnuntaina unen päästä kiinni ja nukuin jopa seittemän tuntia... miettikääpä sitä! Epäilen asian kiinnostavuutta... ; ) ja eilen oikein päikkärit, piti nukkua 45min. mut vetäsin sit kolme ja puol tuntii kauneusunia, eli siis kyllähän tämän neidin pitäisi olla oikein hehkeässä kunnossa... Ja töissäkin hymyilytti kovin... kiitos niille mukaville ihmisille jotka jaksatte olla iloisia ja ystävällisiä...

Alman Arvostelu, Heinola 19.08.2007Maanantai 20.08.2007 19:30

Hyvin rakentunut nuori narttu,
Ikäisekseen hyvin tasapainoinen pää ja kallo,
Hyvät silmät,
Hyvä kaula ja lavat,
Oletusarvo on hyvä,
Liikkuu hyvin,
Tarvitsee kehäkoulutusta....

+KP

(mahtavaa Allun ensimmäinen ruusuke...)

Ihanaa!Sunnuntai 29.07.2007 00:46

Sopuisasti tulee karvaset kaverit keskenään toimeen... tummempi kisuista on ottanu alman ilmeisesti äidikseen ja käy sillon tällön ettimässä siltä tissiä... alma on ehkä hieman järkyttynyt mutta yrittää kestää,,, ; ) kovasti olis pihalle jo menossa, mut ei uskalla viel laskea, viel joku ne nappaa kun ovat niin pikkuruisia! mut jos muutaman kuukauden päästä! Ja edelleen pähkäillään nimien kanssa...ei vaan ole oikeita osunu kohdalle... saa nähä jääkö ne nimettömiksi!

No Nyt!Maanantai 23.07.2007 17:20

Nyt on sitten kissimirrit saapuneet kotio! Tänään ne kävin hakemassa, hieman ovat ihmeissään mutta kovasti tutkivat paikkoja, ja luksusta molemmat kävi heti hiekkalaatikossa pissalla... ainoa ongelma on että kuinka niitä syötän, koska tuo alma-possuhan syö kaiken mikä eteen tulee, vanhojen kissojen kanssa oli helppoa kun ne hyppäs tiskipöydälle, mutta eihän nää sinne vielä pääse, eli ilmeisesti alan tässä rakentelemaan jonkinlaista ruokailu areenaa!!! Alma on hieman ihmeissään ja seuraa niitä joka paikkaan, pennut käy vaan välillä puskemassa sen kuonoa ja jatkaa taas tutkimista, sitä ärsyttää kun ei ne leiki sen kanssa, vähän väliä heittäytyy maahan ja pitää ihan ihme ininää, pääasia etteivät tappele! mutta ei muuta kun rakentelemaan patentteja!!! kuvia myöhemmin!

jepjep!Lauantai 21.07.2007 01:09

Taidan rentouttaa itseni ja vetää kännin!!!

ahdistaa....Perjantai 20.07.2007 00:58

ja huomenna taas töihin, ei kiinnosta niinku paskaakaan! Vituttaa ne kaikki vikisevät asiakkaat kun mikään ei ole niinkuin he haluaisivat! argh!!!! Jonain synkkänä päivänä mittani täyttyy lopullisesti, pyydän jo valmiiksi anteeksi siltä ihmisraukalta joka osuu kohdalleni sillä hetkellä! Ja tähän samaan ahdistuksen hengen vetoon, kuinka helvetissä suomalaiset ihmiset voi olla niin perkeleen jääriä ja juntteja??????kysyy epätietoinen?!?!?!?! Pienet sanat kuten kiitos ja ole hyvä opetetaan yleensä jo pienestä pitäen, mutta mihin v***UUN ne jossain kohti unohtuu, saati sitten muutaman naamalihaksen treenaaminen että saisi edes jonkin hymyntapaisen pärställeen! Mutta ei kun ollaan ku olis maailmanloppu tulossa just samalla hetkellä!!!! Mitäs jos minä käyttäytyisin tietä (rakkaat asiakkaat) samalla tavalla, sehän olisi ennenkuulumatonta, joten tyydun vetämään sen ärsyttävän hymyn naamalleni kahdeksan tunnin ajaksi ja miettimään kaikkia kauniita asioita, vaikka mieli tekisi tunkea berliininmunkki seuraavan juntin viisastelijan perseeseen!!! voisin jopa tarjota sen, ihan omasta pussistani! ; )
Pyydän syvästi anteeksi kielenkäyttöäni, mutta ehkä on parempi avautua täällä kuin töissä! Lähdenkin tästä vierailemaan työvoimatoimiston sivuilla jos siellä olisi joku minulle sopiva työpaikka avoinna...kuten hautausurakoitsija...eipä enää asikkaat kovinkaan paljoa länkyttäisi päätään,,,hah! Oikein kauniita unia kaikille!!! Ja muistakaa hymyillä ja sanoa kiitos!

KIITOS!!!

ja meinaa ottaa päähän!Sunnuntai 15.07.2007 20:38

tontsa sit lähti kattomaan Metallicaa... sai eilen viel lipun ja ihan normi hintaan... en ole katkera mutta kuitenkin!