IRC-Galleria

ThomasMore

ThomasMore

http://www.youtube.com/watch?v=yjJL9DGU7Gg

VANHENEMISESTAMaanantai 14.01.2013 00:10

Joskus sitä kuulee kavereilta, että en vaikuta niin vanhalta, kuin oikeasti olen. Se johtuu varmaankin siitä henkisestä iästä, kun mieli ei vanhene aina yhtä nopeaan kuin ruumis. Välillä, seurasta riippuen voin tuntea itseni 10v nuoremmaksi tai 10v vanhemmaksi.

Totuus kuitenkin on, että olen ikäloppu kehäraakki jo, ja kaikki elämässä ei ole mennyt niin kuin olisin toivonut. Joo, kaikkihan sanoo että haluisivat tehdä asioita toisin jos voisi, mutta suurin osa täälläkin olijoista on paljon nuorempia kuin minä ja heillä on aikaa korjata virheet ja väärät valinnat vielä. Tässä iässä joitain asioita ei vaan enää pysty perumaan, vaikka kuinka haluaisin. Ja jos joku nyt sanoo, että aloita tyhjältä pöydältä, niin jälleen kerran, kaikki vie aikaa ja sitten tulee taas ikä vastaan.

Haluaisin olla fyysisesti 10v nuorempi, ihan vain terveyden kannaltakin, mutta eniten siksi, että ehtisin olemaan tekemättä niitä peruttamattomia virheitä mitä olen tehnyt. Niitä kannan harteillani lopun elämän ja mikään ei vie niitä pois enää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.