IRC-Galleria

Tiitimari

Tiitimari

paha tyttö;)

Blogi

- Vanhemmat »

perseestäLauantai 29.10.2005 02:04

olipa taas päivä...ekana klo 8.45 tajusin et ritalla ois 2v neuvola klo9...ei pelkoo et sinne ois keretty ku tytöt söi vasta aamupalaa ja yövaatteet oli päällä niil viel.eiku siirtään aikaa sit. 17.11 sit uus yritys...jospa sen sit muistas..

puol kymmenen bussiin kerettiin eli tytöt meni ajoissa tarhaan ja itekki pääsin duuniin sen verran ajoissa et kerkesin siel syömään aamupalaks pitsaa ja kokista.kotona ku oli perinteinen teetä ja röökii aamupala...

duunipäivä oli aika helvettiä ku oli koko ajan ruuhkaa..mitä voi olettaa ku duuniaika oli klo 11-17,on perjantai ja duunipaikka stadissa ihan keskustassa..meni vähän ylitöiksi mut onneks sielt pääsi sentäs joskus poiski.

tyttöjä ku menin hakee tarhasta niin toki päivän kruunaa sit se et tätit tarhalla sanoo et tyttöjen kuravaatteet ja kumpparit on jääny himaan eli tytöt ollu ihan märkii pihalla..kengät on vieläki vähän märkiä..

eli ei tod ollu mun päivä tää.onneks on jo tääki päivä illassa ja lapset jo nukkumassa.taidampa itekki sänkyyn kohta kömpiä.aika sippi olo kyl ois.

jospa sit huomenna ois parempi päivä:)

rita sai tänään ekan synttärikortin vaikka sen 2v synttärit on vasta ens viikon perjantaina:)
niitäkin sai tänään sen verran järkättyä et duunissa aloin kyseleen kakkujen hintoja ja millon laittaa se sit tilaukseen et saan sen ajoissa:)

mut nyt unta.muuten ei kyl tuu mistään mitään

että sellastaPerjantai 28.10.2005 01:08

ikeassa ois ollu vaik mitä ostettavaa taas mut mitempä siel mitään ettii ku täystuho ipanat oli mukana.tiesin kyl mitä pitäs ostaa mut lapset oli sitä mieltä et ei äiti rauhas haluu mitään katella ja ettii siel.millon huusi turhautumistaan,millon nälkää,millon vessa hätää jne lapset.ja ruoka oli luonnollisesti pahaa eikä sitä voinut syödä.eli kuulu sit vähän ruuan jälkeen taas "äitiiiiiii,mul on nälkäääää!!!!".silloin oli fiksuinta lähtee jo kotiin päikkäreille:) mut löysin mä sieltä pari mattoo ja lampun seinälle lastenhuoneeseen.parit purkit ja purnukat,kynttilöitä ja partsinoveen verhon :P alkais vaik ruuvaan ruuvit paikalleen niin saa verhon paikalleen :) sit nuq ja huomen duuniin...ei vois taas vähempää kiinnostaa mennä päiväks kassan taakse istuun..

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.10.2005 23:10

ihan paska tääki päivä.minkään mee ikinä niin ku haluais ja toivois.mut ehkä se mieliki paranee taas sit ku ilmat on mukavemmat.taivaan täydeltä tulee räntää ja maa täys samaa paskaa nii kuka vois ees olla ilonen ja hyvän tuulinen...noh,huomen katella oisko se parempi päivä :) ikeassa käydä katteleen löytyskö sieltä jotain kivaa ostettavaa :P

[Ei aihetta]Tiistai 25.10.2005 21:08

mullaki sit tällänen näemmä..mitähän tänne sit alkas kirjotteleen ;P
- Vanhemmat »