IRC-Galleria

Tiitimari

Tiitimari

paha tyttö;)

ny sit mun vuoro näemmä..Perjantai 27.01.2006 00:42

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Nauran yksinäni ääneen omia juttujani
2. Pidän kylvyn jälkeen melkein tunnin pyyhettä päässä ennen ku alan harjaan
3. Selitän asioita käsilläni vähän turhan lennokkaasti välillä
4. Aamulla en herää herätyskelloon vaan hakkaan tunteroisen torkkunappulaa...
5. Joka yö palaa valo aina vessassa et on turvallisempi olo nukkuu =)1. Hedi
2. Vege
3. Zalamini
4. sarder
5. Tilkkuliini

jippiiiiiiKeskiviikko 18.01.2006 22:53

ei nää vauva jutut lopu mun suvussa sit tähän mun tulevaan siskoon.kuulin äsken et mä saan kesällä serkun \o/ millonhan mä ite saan seuraavan muksun.... ;)

kukkuuBÖÖ =)Keskiviikko 18.01.2006 20:52

kirjotetaas tännekki nyt piiiiiitkästä aikaa jotain.

tänään sain tietää mun pikkusiskon lasketunajan.3.3'06 =) mut jos se syntyy pari viikkoo ennen laskettua niin ku mä ja mun veli on tehty nii se syntyy sit tuos helmikuun puolivälissä ja 15.2 on tian 4v synttärit =) saako likka siis tätin "synttärilahjaksi" ;)

eip täs varmaa muuta ihmeellistä oo sit tapahtunukkaa.kullan kans menee hienosti,menny jo marraskuusta asti =) välimatka on vaan perseestä :/ mut kyllä sen jotenkuten ainaki toistaseks on kestäny.

mut menen taas.kirjottelen taas viimestään ku pikkusisko putkahtaa maailmaan =)

jouluLauantai 24.12.2005 16:46

hyvääjoulua kaikille jotka tätä lukee=)
tänään juttelin serkun kanssa mesessä ja se kerto et mulle on tulossa sisko tai velipuoli helmikuussa :) ois kyl äiti ite voinu kertoo et se on saamas vauvaa uuden miehensä kanssa...mut käyhän se näinki :) ihan täpinöissä oon nyt ku tulee isosisko minust :) onhan mul pikkuveli jo joka on 21v.mut vauvat on vauvoja <3
huomenna sit duuniin tuulettaan asiasta:)

ja kiitos Black-Curl ku kerroit mulle :) oot ihana serkku :)

hammaslääkärifobiaKeskiviikko 09.11.2005 00:15

viime yö meni sit melkolailla valvoessa ku hammas tuli illal aika pirun kipeeks..olin ihan valmis aamuyöllä lähteen hammaslääkäriin mut oli pakko oottaa aamuun..sit ku soitti päivystysaikaa niin toki eka vapaa aika oli vasta 13.50...ja silti sai tunnin siel venata et pääsi piinapenkkiin..tai no,JOUTU,ei päässy.2 ampullia puudustusta laittovat joista ei sit ollu kummiskaan mitään iloo..ei pystyny yhtään poraan nii joutu rapsutteleen jollai tuota hammasta et sai laitettu siihen paikan mikä tappaa hampaan sisältä päin.parin viikon päästä sit se paikka pois ja uus yritys..sit katotaan et tarviinko juurihoitoo vaiko en.jospa ei kummiskaan.
sanoin sille lekurille mun fobiasta niin se sano pari nimee kelle kannattaa aikaa tilaa ku ne on kuulema "kilttejä" hammaslääkäreitä:) ainut vaan et sil kelle haluaisin ajan niin ei ollu yhtään vapaata aikaa enää tälle vuodelle:/
mut kohta nukkumaan.nyt kun voi nukkua eikä tarvii yötä kiroilla ku särkee:)

että sellasta...Keskiviikko 02.11.2005 23:06

ois pitäny tänään tajuta pitää sit suusa kiinni...kaverin kans tekstailtiin ja sit heitin et mulle ei pomo soittele ikinä..noh,käytiin kaupas ja kotiin päästiin niin eiköhän sit puhelin soinu..jep,soittivat duunista.tosin kassavastaava ku pomo ei noit vuoro juttui hoitele :P mut huomen sit duuniin ku porukkaa sairaana..mut rahaahan siitä vaan saa:) lapsetkin sain järkättyä tarhaan ku näiden tarha on auki klo 06-22..onneks on ku ne soitti töistä vasta puol kasin jälkeen illal.
mut kait tästä pitää sit oppia se et joskus pitää sen suuren suunsa kiinni eikä sano et "mulle ei ikinä..." :D
mut alkas vaik iltapalaa itelle laitteleen ja pakkaileen tyttöjen tarhareput aamua varten valmiiksi.ja sit kait suihkun kautta nukkuun..

perseestäLauantai 29.10.2005 02:04

olipa taas päivä...ekana klo 8.45 tajusin et ritalla ois 2v neuvola klo9...ei pelkoo et sinne ois keretty ku tytöt söi vasta aamupalaa ja yövaatteet oli päällä niil viel.eiku siirtään aikaa sit. 17.11 sit uus yritys...jospa sen sit muistas..

puol kymmenen bussiin kerettiin eli tytöt meni ajoissa tarhaan ja itekki pääsin duuniin sen verran ajoissa et kerkesin siel syömään aamupalaks pitsaa ja kokista.kotona ku oli perinteinen teetä ja röökii aamupala...

duunipäivä oli aika helvettiä ku oli koko ajan ruuhkaa..mitä voi olettaa ku duuniaika oli klo 11-17,on perjantai ja duunipaikka stadissa ihan keskustassa..meni vähän ylitöiksi mut onneks sielt pääsi sentäs joskus poiski.

tyttöjä ku menin hakee tarhasta niin toki päivän kruunaa sit se et tätit tarhalla sanoo et tyttöjen kuravaatteet ja kumpparit on jääny himaan eli tytöt ollu ihan märkii pihalla..kengät on vieläki vähän märkiä..

eli ei tod ollu mun päivä tää.onneks on jo tääki päivä illassa ja lapset jo nukkumassa.taidampa itekki sänkyyn kohta kömpiä.aika sippi olo kyl ois.

jospa sit huomenna ois parempi päivä:)

rita sai tänään ekan synttärikortin vaikka sen 2v synttärit on vasta ens viikon perjantaina:)
niitäkin sai tänään sen verran järkättyä et duunissa aloin kyseleen kakkujen hintoja ja millon laittaa se sit tilaukseen et saan sen ajoissa:)

mut nyt unta.muuten ei kyl tuu mistään mitään

että sellastaPerjantai 28.10.2005 01:08

ikeassa ois ollu vaik mitä ostettavaa taas mut mitempä siel mitään ettii ku täystuho ipanat oli mukana.tiesin kyl mitä pitäs ostaa mut lapset oli sitä mieltä et ei äiti rauhas haluu mitään katella ja ettii siel.millon huusi turhautumistaan,millon nälkää,millon vessa hätää jne lapset.ja ruoka oli luonnollisesti pahaa eikä sitä voinut syödä.eli kuulu sit vähän ruuan jälkeen taas "äitiiiiiii,mul on nälkäääää!!!!".silloin oli fiksuinta lähtee jo kotiin päikkäreille:) mut löysin mä sieltä pari mattoo ja lampun seinälle lastenhuoneeseen.parit purkit ja purnukat,kynttilöitä ja partsinoveen verhon :P alkais vaik ruuvaan ruuvit paikalleen niin saa verhon paikalleen :) sit nuq ja huomen duuniin...ei vois taas vähempää kiinnostaa mennä päiväks kassan taakse istuun..

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.10.2005 23:10

ihan paska tääki päivä.minkään mee ikinä niin ku haluais ja toivois.mut ehkä se mieliki paranee taas sit ku ilmat on mukavemmat.taivaan täydeltä tulee räntää ja maa täys samaa paskaa nii kuka vois ees olla ilonen ja hyvän tuulinen...noh,huomen katella oisko se parempi päivä :) ikeassa käydä katteleen löytyskö sieltä jotain kivaa ostettavaa :P