IRC-Galleria

Tiituski

Tiituski

ihastui tänään

jjejeje vuoden viimeistä viedään!Sunnuntai 31.12.2006 15:53

kävelin eilen koiran päälle,, puudelin. omistaja järkyttyi enemmän kuin koira. ai kamala, mutta kuka sitä jalkoihin tuijottaisi alennusmyynneissä. pitkästä aikaa löysin alennusmyynneistä alehintaisen tuotteen :D.. ja kaksi normaalihintasta. tyhmä markkinoida alennusmyyntinä jos alekorissa on vaan XL:ää ja huulipunatahraisia paitoja,.
tänään tarttis olla virkeänä yön yli, väsyttää jo nyt kun on pari yötä ollut vain puolittain unessa. tää iso talo vinkuu ja kolahtelee. yksinään on tukalat oltavat :D eikä tänne ois edes vaikea murtautua. joku hullu voi rikkoa ikkunan ja tulla siittä sisään, savupiippu on riittävän tilava tukevallekin rosvolle ja jestas se autotallin ovi. peltinen lätyskä ja lukkona sellainen haka, jollaista käytetään vaan ladoissa. oven alla kahen sentin rako. äiti sanoo ettei kukaan pysty tiirikoimaan sen kautta, hah, varkaat onki ovelia. on ne on. vain ilmatiiviit ovet on luotettavia. pe yönä posteljooni säikäytti melkein hengiltä tipauttamalla lehdet laatikkoon. ja eilen kun käppäilin illalla kotia päin, joku sammutti alakerrassa valot. kenekään ei pitäny olla kotona. eikä siellä ketään ollukaan. joku kummitus. äitin mielestä varkaat lähtee sillä että laittaa ikkunalaudan sähkökynttelikköön kilpparin ajastuksen ja asentaa sen sammuttamaan ja sytyttämään valot tunnin välein :D yksin kotona-leffojen ideat on kieltämättä käyttökelpoisia.
nyt meen syömään tortillaa, kylvetän kilpikonnan, katon loppuun carne tremula- leffan ( tarkottaa värisevää lihaa :D ) ja lähen kaarinaan laulamaan karaokea. euroihmeestä löytys kolme tähtisädetikkupakettia eurolla, uu, mutta eipä siinä vielä kaikki, olivat värillisiä. kultasta ja punasta tähtisadetta luvassa. onkohan baareihin pystytetty tinanvalanta- pisteitä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.