IRC-Galleria

TimBee

TimBee

Cry me a river...

CairnsSunnuntai 11.03.2007 11:05

Taallapa sita nyt ollaan hieman isommassa cityssa sitten.. Tassa istuskelen inderwebbiluolassa koneella no.28 ja koetan saada aikaan kulumaan. Oli tarkotus sinne sukeltelemaan menna huomenissa, mut jaa nyt nahtavaks mita lekuriseta sanoo tosta mun kadesta. On meinaan aika vinkeen nakonen monttu. Joku tulehushan siihen iski ja vahan kipia on.. voihan sita tietty koettaa menna uiskentelemaan mereen ja toivoo et suolavesi haavassa auttaa :)
Maksaa torkeesti tuolla lekurilla kaynti mut jospa se auttas jottain.

Jos en paase sukelteleen nyt ni meen sitte hyppaamaan lentokoneesta perkele! Skuba Dive tai Sky Dive sama juttuhan se melkeen..

Nii semmonen jai kertomatta tossa viime blogissa et torstaina... ehka... joo kait se oli torstai.. kuiteskin. Kuuntelin ratiota semmosesta seinalla olevasta cd radio vehkeesta ja mietin et olis pitany ottaa joku suomi cd mukaan. Huomasin sit et toinen kajari ei toimi olleskaan kun se piuha on irti sielta takaa. Nostin sit site cd radio harvelin etureunaa irti seinasta ja takaa putos cd. Lahemmalla tarkastelulla siita loyty ihan tekstiakin ja kaikista maailman levyista se sitten oli "Suomipoppia 3". Piti lukee pariin kertaan teksti ennenkun uskoin et sehan se on. Cd soimaan ja ekana tulee Anssi kelaa ulos kajarista. Sitten kuuntelin suomalaista mutsiikkia kaikkien muiden iloksi (eihan ne mitaan siita ymmarra).

Tammosta taas tallakertaa.. nyt lahden metsastamaan ruokaa josain ja koetan selvita sinne tohtorille. Palaillaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.