IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Naturalselector89Perjantai 09.11.2007 14:39

Pitää kyllä todeta että siinäpä oli varsin surkuhupaisa tapaus tuo Naturalselector89.

Ensinnäkin: Miten luonnonvalinta voi olla vinksallaan silloin kun ihminen on herrarotu? Luonnonvalintaahan sekin on kun kerran luonnonlakien mukaan menemme. Ja jos olemme kollektiivina niin tyhmiä että olemme vaaraksi tälle maa-järjestelmälle, luonnonvalinta kyllä omaa keinot sille kuinka se meidät pyyhkii täältä. Viitataan nyt vaikka tähän ilmastonmuutoksen mukanaan tuomiin kivoihin jälkiseurauksiin. Nämä ovat mekanismeja myös sitä varten, ettei pienten aivokemiallisesti epätasapainoisten teinipoikien tarvitse lähteä sotaan koko maailmaa vastaan.

Toiseksi: Olen kyllä samaa mieltä ettei demokratia tule koskaan toimimaan sikäli kun valtaosa siinä vaikuttavista ihmisistä on juuri niitä median ohjaamia robotteja. Mutta olen myös sitä mieltä että todellinen älymystö ja viisas ihmisrodun osa onnistuu kyllä vaikuttamaan asioihin että ne myös menevät hyvään suuntaan.

Kolmanneksi: Naturalselector89n kanssa samankaltaisesti ajattelevia yksilöitä leimaa itsekkyys ja ajattelemattomuus. Jotenkin tuntuu siltä että he ovat vain ottaneet vaikutteensa joiltain toisilta, eivätkä itse ole ajatellut tälläisiä isoja ja vakavia asioita aivan loppuun asti. Aivan kuten heidän vihaamansa fanaattiset uskonnolliset vähemmistötkin, eivät he ole yhtään vihan kohdettaan parempia. Minä minä minä minä. Mihin jäi lähimmäisen rakkaus? Ehkä he eivät ole kokeneetkaan moista ja kohta me kaikki olemme niin itsekkäitä että alamme ampumaan toisiamme?

Jos sellainen päivä koittaa että turhaudun tähän ympärilläni olevaan hullunmyllyyn, suuntaan sen pistoolin ihan ensimmäisenä omaan kallooni ja jätän vaikka pahoitteluni aiheuttamastani sotkusta. Ei ehkä aina pidä kysyä mikä on vialla maailmassa, vaan että mikä on vialla minussa? Se toisinaan unohtuu MINÄMINÄMINÄ-ihmisiltä.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.