IRC-Galleria

Timpska

Timpska

On ihminen ihmiselle.

Oma valinta, tai sitten ei.Maanantai 03.09.2007 01:44


Jokaisen oma valinta miten elämäänsä elää, tai haluaako oikeasti elää. Aina välillä pelkää että vois saavuttaakin jotain ja saada vastuuta,se tuntuu pelottavalta ajatukselta. Tällainen vanha hölmöläinen onnistuu yleensä kuitenkin kaiken pilaamaan. Kun on paljon vastuuta pystyy pilaamaan paljon. Mutta... Toisaalta jos ei yritäkään niin silloin katkeroituu. Kaikessa muussa on yleensä rohkeus riittänyt ainakin kohtuullisesti, mutta ihmissuhteissa ei. Kerta toisensa jälkeen siipiensä polttaminen on sammuttanut sen tulen ja halun. Tokihan sitä kaipaa läheisyyttä. En koskaan ole pelännyt läheisyyttä, fyysisesti. Silloin tuntee elävänsä.
Kun energiaa virtaa kahden ihmisen läpi, ja ei ole mitään muuta kuin se hetki... Mutta sitten on se kääntöpuoli. Jatkuva yksinäisyyden ja hylätyksi tulemisen pelko. Mieluummin on sitten yksinään, kuin hylättynä, yksin ja surullinen. Tyhjyyttä voi yrittää täyttää kaikella ulkoisesti mielenkiintoisella tekemisellä. Harrastukset antaa oikeastikin paljon, jopa ystäviäkin.
Valitettavasti vaan tuntuu ettei se siltikään täytä sitä paikkaa sydämessä, sitä isoa reikää jonka yksinäisyys on sinne nakertanut. Viime kädessähän se on itsestä kiinni. Kaikki. Jotenkin sitä aina kuvittelee sen ruohon olevan vihreämpää aidan toisella puolella. Ja aidan yli kivuttuaan löytää kuivuneen pihanurmikon. Malja sille. Malja teille jotka ovat löytäneet jotakin syvempää. Good for you. Sitä monesti kuvittelee kaikenlaista, kun ei sitä oikeata sosiaalista elämää ole. Ja kun yrittää tilaisuuden tullen liian kovasti, säikyttelee mielenkiintoiset ihmiset ympäriltään. Onneksi miehillä ei se biologinen kello tikitä. Alkais muuten olemaan hieman liian kiire. Ja toisaalta, mitäpä sitä mätiä munia hautomaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.