IRC-Galleria

Tirrieri

Tirrieri

Sydän,jota kukaan ei kesytä.

Nyt alkaa riittääKeskiviikko 07.01.2009 16:37

Olen oikeasti niin täynnä, mikään ikinä kellekkään kelpaa ja kun yrittää kaikkensa niin mitä saa palkaksi? KASAN PASKAA NISKAAN melkein kirjaimellisesti.
En jaksa enää kuunnella sitä läskiksi haukkumista tai muutamaan, hei haloo, olen alle puolessa vuodessa pudottanut -16kg ja ylpeä siitä!! EN tee sitä muita miellyttääkseni [oma ukko on eri juttu, se sentään on ylpeä musta <3] vaan ihan itseäni varten.

Joten HV vaan niille...voin vittu sanoo ihan suoraan "Minä olen lihava,sinä olet ruma,mutta minä voin laihduttaa" et repikää siitä, vaikka oonkin "läski" niin en helvetissä ole ruma..prkl, jos toi nimittely, seläntaka kuiskiminen ym. ei pian lopu, niin alan oikeasti, siis kirjaimellisesti paukauttamaan niitä legoja muiden suissa irralleen et saa sit ihan rauhassa leikkiä niillä.

Tekis niin mieli laihduttaa 40kg ötökäksi et sit voidaan katsoa kuka onkaan laiha, mutta ei...pudotan siihen mikä mulle on mukavinta..ja se jatkuu, oon sitkee pikku paska ja laihdutan itseni taas kuntoon.

Iskälle sellaiset terveiset et kiitti vitusti ku lupasit antaa mulle 1000€ puhtaana käteen jos pudotan -15kg ja tässä se on...mutta missä raha? EI MISSÄÄN! "Kyl sun täytyy vielä pudottaa" luuleeko et tähän lopetan tämän?En helvetissä, jatkan vaikka puolikuolleena ja keinoja kaihtamatta,mutta voisi pitää lupauksensa...kiitti luottamuksen pettämisestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.