IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

eksyin ja kastuin.Tiistai 21.10.2008 07:41

Paiva tuntui pidemmalta kuin ja lapsia oli enemman kuin ennen. Toitten loputtua en kuitenkaan osannut tehda mitaan muuta kuin siivota. Se ei kylla ole miun hommani taalla, mutta jotain oli pakko tehda. Vetta sateli ja olin yksin talossa.

Paatin lopulta, ettei ulkona niin kamala saa olekkaan ja paatin lahtea pyorailemaan ja CVSssaan. Kauppaan paasin kastumatta ja kaupassa lonusin taas pitkaan. Taalta ei loydy mistaan persikka jaateeta:( Pitanee viela jatkaa etsimista. Kassa-miehen kanssa jutustelin ja selvisi etta han on tulossa Suomeen lomailemaan kesalla. Jei. Kuinka ne jaksaa aina vain olla sosiaalisia? Kotimatkalla paatin tutkia seutua, mutta kun alkoi satamaan niin huomasin jalleen etten tieda yhtaan missa olen. Aika pitkan kiertelyn jalkeen loysin tutun tien paasin perille. Hauskaa se vain oli ja hyvaa liikuntaa. Pitanee vain toivoa etten kipeaksi tule.

Juuri asken kaiken kruunasi ettei suihkusta tule lainkaan lamminta vetta. Suihkussa kayminen oli samanlaista kuin Taruksella konsanaan.Onneksi tajusin suihkuun menna illalla, huomenna aamulla se olisi ollut tuskaa!

Ensiviikolla on Halloween. Odotan sita lahes yhta kovasti kuin lapset. Pitaisi keksia asu johon pukeutua. En halua ostaa valmista pukua. Se pitaa itse tehda/koota. Ehdotuksia kellaan?? Ker Kaikki idet kay nyt! Kertokaa ihmeessa ja olkaa avuksi.

Kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.