IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 29.03.2008 22:35

Noni... Nyt taas palo pinna...

Viime viikonloppuna oli käsittääkseni pääsiäinen ja vietin monellakin tapaa antoisan sekä sumuisen neljän päivän loman. Kaikki meni loistavasti tai ainakin tähän päivään asti luulin niin.

...tietty jotain piti sit tosiaan mennä pahemman kerran vikaan ja kun nyt rupean heijastelemaan mielessäni pääsiäistä 2008, mieleni täyttyy synkän tuskaisista ajatuksista ja silmittömän raivon nostattamista vihan liekeistä pahaa elämää kohtaan...

...eli seuraavassa lyhyt kertomus elämäni synkimmästä pääsiäisestä:

Lomille päästiin intin puolesta mukavasti ilman ylimäärästä kitkaa ja kotia kohti lähdettiin positiivisin mielin. Neljän päivän lomilla ehtisi tehdä vaikka mitä: käydä elokuvissa, nähdä paljon kavereita, syödä hyvin, mahdollisesti naukkailla hieman punaviiniä herrasmies- ja ehkä naisseurassakin jos hyvä tuuri sattuisi. Kotona minua odotti Ruoka valmiina ja jälkiruuaksi Nappasin itselleni Kinder munan, niitä kun joku oli taas mennyt pääsiäiseksi ostamaan. Sisältä löytyi sellanen lelu, jossa oli kaksi osaa ja ne yhdistettyään käteni loivat epämääräisellä ruohopallilla seisovan piirroshahmotyylisen koiran, joka seisoi kahdella jalalla kuin ihmishahmo jalkapalloa pelaten.. mukana oli myös kummallisen näköinen kiekko, jota tällä dogifiguurilla ilmeisesti kuului jotenkin sneppailla eteenpäin. hahmo oli semivammainen ja kerrassaan monimutkainen systeemi(en jaksa selvittää tähän millainen), joka figuurin pohjana oli ja sneppailukojeen virkaa toimitti oli ns. aivan vitusta. Kiekko liikkuu ehkä kaksi senttiä kun tässä tietokonepöydällä tälläkin hetkellä aikani kuluksi sneppailen.

Ilta sai uuden käänteen Karrin soittaessa ja päädyimmekin ennen pitkää Ison Omenan Alkoon. Tuli ostettua pullo teräviä ja toinenkin siltä varalta että päätyisin juomaan kokonaisen pullollisen jo ensimmäisenä iltana, lisäksi tuli ostettua satunnaisia pulloja Börstaa.. Sitten muistikuvat ovatkin aika hämäriä kolmen päivän ajalta, mutta kävin ainakin bileisssä, itsensä Cupidon siunaamassa Aladdinissa ja kavereiden kanssa grillaamassa... rahaa hujahti melkeen huntti huomaamatta ja sitten vietetteenkin jo vähän ahdistuneena loman viimeistä päivää. Ahdistus johtui huterasta olosta ja lomien loppumisen vääjäämättömästä tunteesta selkäpiissä...

Pyhän olotilani tuottamassa makean himossa söin suklaata, viinirypäleitä ja toisen kinder-munan (tosin yllätyskapseli jäi avaamatta ja jäi tähän työpöydän tuntumaan) ja join AINAKIN litran kaakaota. Illan mittaan tuli vielä hyvästeltyä neiti T sekä erinäisiä kamusia ja illalla kasarmia kohti lähtiessä mielen valtasi yllättävä onnen tunne. Vaikka olo oli vielä hieman hontelo, rentoutuneisuus ja tunne siitä että lomilla ainakin oli mennyt lujaa alkoi kasvaa. Lomat meni nappiin.

...Ja nyt kun palasin takaisin lomilta tähän tietokoneen ääreen ja huomasin ton avaamattoman kinderkapselin niin olihan se pakko avata... JA SIT SIELTÄ LÖYTYY TOLLANEN VITUN SAMANLAINEN SAATANAN KIEKKOA POTKIVA VITUN KOIRA!!!! SIIS VOI JUMALAUTA MITÄ KUSETUSTA! ENSINNÄKIN TOI KOKO LELUN KOKOAMINEN ONNISTUS KÄDETTÖMÄLTÄ MARAKATILTAKIN(ILMAN OHJEITA!) JA SEN LISÄKS TOI VITUN HOMO KOIRA NÄYTTÄÄ SILTÄ KU SE TANSSIS TIPUTANSSIA JA YRITTÄIS VÄÄNTÄÄ TOISTA JALKAA OMAAN PERSEESEENSÄ SAMALLA. JOS OLISIN TON LELUN SUUNNITTELIJA NIIN... NO EN VITTU HALUAIS OLLA! SIT MIKÄ VITUN POTKUKIEKKO TÄS ON OLEVINAAN MUKANA!? OIS LAITTANU EES PALLON!!! KUKA SAATANAN AIRONAAMA-VITUN-HOMO-KIISSELIPERSE HALUAA EES KIEKKOA POTKIVAN KOIRAFIGUURIN!?! MITÄ!? saatana..

ja jos vastasit äsköseen kysymykseen ees sellasel leikkimielisellä vittuilu asenteella hiljaa mielessäs "kyllä" niin tee ittelles ja ihmiskunnalle palvelus: hirtä ittes munista Stockan kelloon ... nii ja jos olet nainen ni joudut hirttämään ittes varmaanki jonku toisen sevikeistä, mut ymmärtänette pointtini..

ja miks vitussa näissä papereissa lukee Magic-kinder... ois ollu yllärinä vaikka kortonki mielummin.
:(((((((((

Np: Ayreon - Mystery

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.