IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 29.03.2008 22:35

Noni... Nyt taas palo pinna...

Viime viikonloppuna oli käsittääkseni pääsiäinen ja vietin monellakin tapaa antoisan sekä sumuisen neljän päivän loman. Kaikki meni loistavasti tai ainakin tähän päivään asti luulin niin.

...tietty jotain piti sit tosiaan mennä pahemman kerran vikaan ja kun nyt rupean heijastelemaan mielessäni pääsiäistä 2008, mieleni täyttyy synkän tuskaisista ajatuksista ja silmittömän raivon nostattamista vihan liekeistä pahaa elämää kohtaan...

...eli seuraavassa lyhyt kertomus elämäni synkimmästä pääsiäisestä:

Lomille päästiin intin puolesta mukavasti ilman ylimäärästä kitkaa ja kotia kohti lähdettiin positiivisin mielin. Neljän päivän lomilla ehtisi tehdä vaikka mitä: käydä elokuvissa, nähdä paljon kavereita, syödä hyvin, mahdollisesti naukkailla hieman punaviiniä herrasmies- ja ehkä naisseurassakin jos hyvä tuuri sattuisi. Kotona minua odotti Ruoka valmiina ja jälkiruuaksi Nappasin itselleni Kinder munan, niitä kun joku oli taas mennyt pääsiäiseksi ostamaan. Sisältä löytyi sellanen lelu, jossa oli kaksi osaa ja ne yhdistettyään käteni loivat epämääräisellä ruohopallilla seisovan piirroshahmotyylisen koiran, joka seisoi kahdella jalalla kuin ihmishahmo jalkapalloa pelaten.. mukana oli myös kummallisen näköinen kiekko, jota tällä dogifiguurilla ilmeisesti kuului jotenkin sneppailla eteenpäin. hahmo oli semivammainen ja kerrassaan monimutkainen systeemi(en jaksa selvittää tähän millainen), joka figuurin pohjana oli ja sneppailukojeen virkaa toimitti oli ns. aivan vitusta. Kiekko liikkuu ehkä kaksi senttiä kun tässä tietokonepöydällä tälläkin hetkellä aikani kuluksi sneppailen.

Ilta sai uuden käänteen Karrin soittaessa ja päädyimmekin ennen pitkää Ison Omenan Alkoon. Tuli ostettua pullo teräviä ja toinenkin siltä varalta että päätyisin juomaan kokonaisen pullollisen jo ensimmäisenä iltana, lisäksi tuli ostettua satunnaisia pulloja Börstaa.. Sitten muistikuvat ovatkin aika hämäriä kolmen päivän ajalta, mutta kävin ainakin bileisssä, itsensä Cupidon siunaamassa Aladdinissa ja kavereiden kanssa grillaamassa... rahaa hujahti melkeen huntti huomaamatta ja sitten vietetteenkin jo vähän ahdistuneena loman viimeistä päivää. Ahdistus johtui huterasta olosta ja lomien loppumisen vääjäämättömästä tunteesta selkäpiissä...

Pyhän olotilani tuottamassa makean himossa söin suklaata, viinirypäleitä ja toisen kinder-munan (tosin yllätyskapseli jäi avaamatta ja jäi tähän työpöydän tuntumaan) ja join AINAKIN litran kaakaota. Illan mittaan tuli vielä hyvästeltyä neiti T sekä erinäisiä kamusia ja illalla kasarmia kohti lähtiessä mielen valtasi yllättävä onnen tunne. Vaikka olo oli vielä hieman hontelo, rentoutuneisuus ja tunne siitä että lomilla ainakin oli mennyt lujaa alkoi kasvaa. Lomat meni nappiin.

...Ja nyt kun palasin takaisin lomilta tähän tietokoneen ääreen ja huomasin ton avaamattoman kinderkapselin niin olihan se pakko avata... JA SIT SIELTÄ LÖYTYY TOLLANEN VITUN SAMANLAINEN SAATANAN KIEKKOA POTKIVA VITUN KOIRA!!!! SIIS VOI JUMALAUTA MITÄ KUSETUSTA! ENSINNÄKIN TOI KOKO LELUN KOKOAMINEN ONNISTUS KÄDETTÖMÄLTÄ MARAKATILTAKIN(ILMAN OHJEITA!) JA SEN LISÄKS TOI VITUN HOMO KOIRA NÄYTTÄÄ SILTÄ KU SE TANSSIS TIPUTANSSIA JA YRITTÄIS VÄÄNTÄÄ TOISTA JALKAA OMAAN PERSEESEENSÄ SAMALLA. JOS OLISIN TON LELUN SUUNNITTELIJA NIIN... NO EN VITTU HALUAIS OLLA! SIT MIKÄ VITUN POTKUKIEKKO TÄS ON OLEVINAAN MUKANA!? OIS LAITTANU EES PALLON!!! KUKA SAATANAN AIRONAAMA-VITUN-HOMO-KIISSELIPERSE HALUAA EES KIEKKOA POTKIVAN KOIRAFIGUURIN!?! MITÄ!? saatana..

ja jos vastasit äsköseen kysymykseen ees sellasel leikkimielisellä vittuilu asenteella hiljaa mielessäs "kyllä" niin tee ittelles ja ihmiskunnalle palvelus: hirtä ittes munista Stockan kelloon ... nii ja jos olet nainen ni joudut hirttämään ittes varmaanki jonku toisen sevikeistä, mut ymmärtänette pointtini..

ja miks vitussa näissä papereissa lukee Magic-kinder... ois ollu yllärinä vaikka kortonki mielummin.
:(((((((((

Np: Ayreon - Mystery

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.03.2008 17:31

eilen tais vissiin tulla vähän juotua...

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.03.2008 03:22

"ei se työnnä sitä mun korvaan... vaan mä pyöritän sitä... se on laasalainen tikku... ei kirjoteta hoolla... kirjotetaampas... hoolla niinku homppeli..."

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.03.2008 03:16

"elintila antaa syöden, mikä on pilluja" ..... Mitä helvettiä?!!

äijien iltaMaanantai 10.03.2008 03:22

KAMALAL. . . "mul on sama ongelma, mut eri luut"..... oispa Karri nainen. . . kosher effect 4 ever!!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.03.2008 22:42

LLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPPP.... miksei? hank's chocolate factory kuittaa...

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.03.2008 17:41

"vois ottaa pringlesei..." "joo mietin just ihan samaa" "otetaan tällanen normipaketti puokkii?" "...... Haista vittu" "Haista ite, Homo" "pelle!" .... :D

[Ei aihetta]Lauantai 15.12.2007 22:20

"... nii, siis intti on kyl tehny meistä ihan jäätäviä urpoja..."

Np: Rise Against - Roadside

[Ei aihetta]Perjantai 09.11.2007 19:58

Chuckle chuckle chuckle

Lokakuun manifesti 07Sunnuntai 21.10.2007 14:17

Naziboxi 07:n jälkeen eka kerta et ollaan saatu käytännös kattoen koko Herrojen Seura Kasaan :D . . . Kaikki Toimitusjohtajat ja Manageri oli paikalla ainoastaan HS:n virallisen Turboahtaajan puuttuessa. Valehtelematta voin sanoa et meininki oli villiä ja viina virtas. . . jos en ihan väärin muista niin meininki oli eräittäidenkin välillä hieman tavallistakin tulisempaa(toivottavasti Tuomo tykkäsi synttärilahjoistaan) :: DD. . mut taiteilijat rikkoo rajoja.

Ei Helee, Oli helvetin hienot Synttärit Tuomo, Leena ja Sonja...

np: Amoral - Pusher

"Herrojen Seura - Väärä paikka ettiä herrasmiehiä"