IRC-Galleria

äijien iltaMaanantai 10.03.2008 03:22

KAMALAL. . . "mul on sama ongelma, mut eri luut"..... oispa Karri nainen. . . kosher effect 4 ever!!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.03.2008 22:42

LLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPPP.... miksei? hank's chocolate factory kuittaa...

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.03.2008 17:41

"vois ottaa pringlesei..." "joo mietin just ihan samaa" "otetaan tällanen normipaketti puokkii?" "...... Haista vittu" "Haista ite, Homo" "pelle!" .... :D

[Ei aihetta]Lauantai 15.12.2007 22:20

"... nii, siis intti on kyl tehny meistä ihan jäätäviä urpoja..."

Np: Rise Against - Roadside

[Ei aihetta]Perjantai 09.11.2007 19:58

Chuckle chuckle chuckle

Lokakuun manifesti 07Sunnuntai 21.10.2007 14:17

Naziboxi 07:n jälkeen eka kerta et ollaan saatu käytännös kattoen koko Herrojen Seura Kasaan :D . . . Kaikki Toimitusjohtajat ja Manageri oli paikalla ainoastaan HS:n virallisen Turboahtaajan puuttuessa. Valehtelematta voin sanoa et meininki oli villiä ja viina virtas. . . jos en ihan väärin muista niin meininki oli eräittäidenkin välillä hieman tavallistakin tulisempaa(toivottavasti Tuomo tykkäsi synttärilahjoistaan) :: DD. . mut taiteilijat rikkoo rajoja.

Ei Helee, Oli helvetin hienot Synttärit Tuomo, Leena ja Sonja...

np: Amoral - Pusher

"Herrojen Seura - Väärä paikka ettiä herrasmiehiä"

[Ei aihetta]Lauantai 22.09.2007 18:12

ekat vaahterat alkaa punertumaan upinniemessäki jo pikkuhiljaa ja sataa sataa ropisee.. tänä syksynä en viihdy varmaa ihan nii hyvin vaik aikasempina vuosina syksy on ollu se siistein juttu..


mut eipä täs ketää kai mä jaksan vähän paskoilla jaloillaki.

8 minuuttiaLauantai 01.09.2007 14:41

tosi soturi on puoliksi susi ja puoliksi lehmä...
meitsi diggaa kurista, laumasta ja märehtimisestä.

Jouduin eroamaan Mustista, Torpedosta ja muista niistä. mut samassa talossa bunkkaa vielä ainaki Nuori padawan ja pienet, maastonväriset ystävät.

seuraavat viikot on kuulemma kovia... katotaan.päivän slogan: "narsismi on ihan jees, varsinki kun tietää olevansa sen suhteen oikeassa"

Murhetta... ;<<<Sunnuntai 24.06.2007 23:07

seuraava voi sisältää muutaman voimasanan mut ymmärrätte kyl miks ku luette loppuun..

Joo... juhannus meni lepposis merkeis ja siistei fiiliksiä ollu ilmassa, kokoaika kuitenki sellanen riipaseva varjo tajunnassa, et juuri tämän hetken eläminen tuotta pienii vaikeuksia... etenki tää yks juttu mistä aijon avautua on sellanen jonka luulin jättäneeni jo taakseni -kokonaan- mut niin se kai on et jotku jutut vainoaa ihmistä läpi elämän, parantumattomat arvetki lähtee kirveellä jos on tarpeeks radikaali, mut ne pahimmat jutut, niitä ei voi parantaa... se on vähän niinku pahanlaatunen henkinen syöpä....

Pidemmän aikaa oon siis luullut unohtaneeni koko homman... ennen sitä tapahtu suurin piirtein kerran parissa kuukaudessa.. mut nyt oli ollu pitempi väli, kuukausia... melkee ehkä kokonainen vuosi ilman et mun oli tarvinnu ajatella koko asiaa, mut sit se tapahtu:

Tylsähkö ilta, jotain tekemistä pitäs keksiä... sillee jännittyny olo et pari kaljaa tekis terää tai se et näkis jonku tutun kasvon, mut tällasena sunnuntaina jotenki aavistus siitä, et kaikki viruu darrasina jossai tunkkasessa kolossa on jotensakki itsestäänselvästi totta... Ja sit, kun aika vaa kelluu ohitse sekuntti sekunnilta ja tuntuu et eläminen saattaa sittenki olla vaan yks tyhjä hetki Merkityksettömässä aikavirrassa: Puhelin soi... into ja jännittynyt odotus saa sähkön taas kulkemaan mun aivoissa: katson kännykkäni numeronäyttöä.. 040-jotain... Ehkä joku Baarituttavuus soittaa, minkä numeron oon hourees ja kassalla unohtanu täysin? Tai sit se on joku tuttu jonka numero on jääny pyytämättä? jossain on varmaan bileet! kädet vimmatusti täristen kurotan kohti simpukkamallista samsungiani, kuin se pitäisi sisällään koko tähän astisen elämäni kauneinta helmeä...

Avaan simpukkani ja vien sen nopeasti korvani juureen ja vastaan "Hellou"... just niinku pitääkin, rennosti eikä mitenkää liian virallisesti... vaistot kertoo et nyt pitää kuullostaa luonnolliselta ja rennolta... En saa selvää mitä soittaja sanoo nimekseen; Linja varmaan vähän pätkii... hetken meinaan kysyä et "anteeks kuka?", mutta jokin estää mua, joten odotan... sit se sanoo ne maagiset sanat joita oon alitajuisesti pelänny kuulevani jo pitemmän aikaa... kirkas hikikarpalo kiirii kulmalleni... ote puhelimesta meinaa herpaantua....sen väräväjän äänen sanat vaan kaikkuu loputtomana kivuliaan kovana huutona mun korvissa muodostaen riipaisevan lauseen:

"Onko Raakel Kotona?"

siis... se on taas se yks vitun mummo... SE VITUN ONKORAAKKEL-MUMMO!? kuin vitun perseestä voi olla että se aina soittaa mulle ja huonontaa mun elämän laatua näin saatanallisen paljon et ei oikeesti pää kestä painetta!!! Vastaan sille vaivaantuneesti et tais tulla väärä numero tai jotain... se päivittelee et kuullostin ihan raakkelin mieheltä... no kahella sanalla sanottuna KIINNOSTAA AIVAN VITUSTI!! suljen puhelimen ennenku se ehtii höpöttää enempää... tekis mieli itkee. . . sit puhelin soi taas... 040-jotai... VOIVITUNVITUN VITTU SAATANA!!! Jos aina on pakko soittaa sille vitun lumppuraakkelille ni eikö sitä voi saatana laittaa numeroa puhelimen muistii! SIIS JUMALAUTA KRISTUKSEN SAATANAN PERKELE! tollaset pitäs tuomita kahtia sahattavaks tai vähintäänki yllättää ne rusentamalla ne Nakkikioskin ja Rekka-auton välii! no nyt tein ensi kertaa sen mikä ois pitäny tehä kauan aikaa sitte ja laitoin sen numeron muistii... puhelimen muistin tuhlaaminen ottaa kyl päähän, mut tää on välttämätöntä koska en ehkä kestäis seuraavaa kertaa.

no mä sit en vastaa toista kertaa ja toivon että se luuli soittaneensa Raakkelille, ja tajus et ku kukaan ei vastaa ni Raakkel ja sen mies on salee kuollu jossai vitun traagisessa sauvakävelyvitunonnettomuudessa ja ei ees yritä koskaa enää soittaa. . . kohta kilahtaa saatana...

Findasin sen numeron, josta noi soitot tuli ja tein pientä tutkimusta Googlella... numeron omisti Vilho Joku, jostain saatanan HankaSalmelta.. olettettavasti tän onkoraakkelin-mies... tai mikä pahempaa ni se on Mummolta kuullostava Mies tai joku muu perverssi-ilmestys joka vainoaa mua... Tai sit oon osana joidenki Hankasalmelaisten Vanhusten pilapuhelupiiriä, jolla ne yrittää käännyttää mut uskoon tai muuten vaa homokaasuttaa mut hengiltä.. mut siis ... JOKU VITUN HANKASALMI...

Hankasalmi on joku vitun kyläpahanen "Keskellä suomen sydäntä", josta löytyy "18 reikää sisältävä Golfrata, häkärinteet ja joku vitun Suunnistuslukio"... siis SUUNNISTUSLUKIO!? VIHASKO KUKAA KOULULIIKUNNASSA MITÄÄ ENEMMÄN KU SAATANANHOROVITUNSUUNNISTUSTA?! MITÄ?!!! SIIS LAJI JOS IDEANA ON MENNÄ METSÄÄ SILLON KU ON PASKA KELI JA VITTUUNTUA KU JOTKU MAITOPURKEISTA TEHDYT RASTIMERKIT ON SIIRRETTY JONNEKKI SAATANAN SPUGEMAJOJEN ALLE JOIDENKI PIILOUTUNEIDEN METSÄHINTTIEN TOIMESTA!! SIIS EI MIKÄÄ IHME ET JOSSAI VITUN ONKORAAKKELHANKAVITUNSALMELLA NE OPETTELEE EKSYY SINNE SAATANAN METSÄÄ IMEE TOISTENSA MULKKUJA!

http://www.hankasalmi.fi/vaakuna.html NIIDEN VAAKUNAKIN ON AIVAN VITUN RUMA NIINKU NÄKEE, EN SITTE TIIÄ MITÄ VITTUA TOLLAKI KUVALLA ON HAETTU MUT TIEDOKS KAIKILLE JOTKA TYKKÄÄ TAI EES JOLLAIN TASOLLA SUPPORTTAA TOTA VAAKUNAA ET SE ON AIVAN SAATANAN RUMA JA VÄHINTÄÄNKI ALKEELLINEN HOMOMERKKI

BOTTOMLINE: KAIKKI VITUN HOMORAAKKELIT VOIS KEMIALLISESTI KASTROIDA JA KAASUTTAA SEN JÄLKEE HENGILTÄ JA SIT VETÄÄ NIIT TURPAAN JA TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ LÄHTIEN MÄ VIRALLISESTI VIHAAN KAIKKEE LÄHELLÄKÄÄ KOKO VITUN HANKASALMEA SIJAITSEVAA, GOLFFIA, SUUNNISTUSTA VIELÄ VÄHÄN ENEMMÄN KU KOSKAA ENNEN, JA ENNEN KAIKKEE KAIKKIA VILHO JA ONKORAAKKEL-NIMISIÄ, TUKEHTUKAA HÄKÄRINTEELLENNE VITUN SYYLÄMULKKUSET HOMOKARHUT!!!!!!!!!!!

HELGE ON SMOKKIMIES

VITTU!

np: behemoth - slaves shall serve

isoisäKeskiviikko 02.05.2007 14:40

Kun olin pieni ja mentiin kavereiden kanssa ullakolle nappailemaan vähän simaa vappuna, niin isoisähän sieltä tuli ja yllätti meidät ja VETI MEITÄ KAIKKIA TURPAAAN!!!! - ja minä olin neljävuotias :)... oi niitä aikoja.