IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

OH MY GOD YES!!!!Perjantai 04.11.2005 17:51

Sim Claden Hitti Ladattavissa. Siistii jammailua ja kieroja lyriikoita. Jack Virtasen Uskomattoman hieno sävellus ja sanoitus. Harmi ettei Jack ehdi tällä hetkellä soitella livenä tai jakaa nimmareita, koska on rauhanturvatehtävissä Taka-Keniassa. Onneksi on olemassa Vannoutunut Sim Clade Tribuuttibändi Sinclined :D

http://www.mikseri.net/artists/simclade.49361.php

Salmiakkipenis PWNAAAA :D:D:D

hajooon :P. . . huhut kertovat että Sim Claden seuraava hitti olisi kauan kohuttu "Talvibiisi" Mystisiä melodioita ja Lyömättömiä elämän ohjeita Talvella puskissa lemmiskelijöille. . . biiisi nauhoitetaan kun Bändi löytää Basisti Anonymoksen, joka Katosi/eksyi Viime nauhoituksien jälkeen todennäköisesti Autotalliin. Poliisi Tutkii asiaa... Hurjaa.

Eläköön Jack Virtanen!Torstai 03.11.2005 21:41

Sain tänäään kuulla, että Legendaarinen Sim Clade niminen bändi sai biisinauhoituksensa valmiiksi, ja Sinkku "Salmiakkipenis" on tulossa jakeluun netin välityksellä. Kyseinen Eeppisen maineenkin saavuttaneen Rumpalin Jack Virtasen luotsaama bändihän koostuu Claden Kolmosista (Jim, Tim ja Kim Clade), Basisti joka kulkee nimimerkillä Anonymous, sekä tietysti Jack Itse. . . Tutustuin myös Virtasen paikkaan historiassa mm. Silkkitien löytäjänä ja Microsoft yhtiön perustajana. . . Sim Claden kotisivut ollaan epäilemättä perustamassa tässä jonain pävänä, sitä ette voi muuta kuin odottaa :). . .

jepsjepsTorstai 03.11.2005 00:00

kyselyt Herrojenseuran aidoista afrikkalaisista lemmentalismaneista osotteeseen Jack Virtanem + randomgrauh.
- Vanhemmat »