IRC-Galleria

Tott

Tott

Onko romanttista olla etana?

Ylimääräinen uutislähetys!Maanantai 29.03.2010 04:11

Ja sitten omista kuulumisista. Sarjakuvaopinnot päättyvät kahden kuukauden päästä ja pitäisi jo miettiä jatkoa. Alkaakin olla jo liian myöhäistä ja joidenkin vaihtoehtojen osalta jo onkin. Olen mielestäni jo pitkälti käynyt kaikki mielenkiintoiset opinnot. Graafisen suunnittelun ammattikorkeapuolta ja taidekouluja on suositeltu, mutta itse en taidekoulusta varsinkaan lämpeä, ja graafisen suunnittelun kävin jo kuitenkin alemmalla tutkinnolla. Lisäksi pääsykoetehtävät lähimpään (ja ehkä helpoimpaan paikkaan) ovat naurettavan suuret. Neljä/viisi ennakkotehtävää + kolme päivää pääsykokeissa. Kokeilin jo kahdesti graafiseen muotoiluun hakiessani useampaa kuin yhtä pääsykoepäivää ja se jo aiheutti tarpeeksi stressiä.

Jos tosin tahtoisinkin opettajaksi...pitäisi opetella kasvatustiedettä ja en ole varma, mutta ammattipohjaisella on aika huonot changet saada lukionpapereilla heruttelevien ohella opiskelupaikkaa opettajakoulutuksesta.

Mutta ei vuodatuksista enempää, oikeasti kuuluu hyvää enkä näillä asioilla ole liikaa päätä vaivannut. :D Pikillekin kuuluu hyvää, mutta tältä revittiin pois viisi hammasta, joista kolme kulmahampaita. Viimeinenkin kulmahammas lähtee jossain vaiheesssa. Ei kuitenkaan vaikuta kovin paljoa Pikin elämään. Ehkei niin soman näköinen suusta kuin ennen ja naksuja pitää hieman liottaa, mutta ei sen kummempaa. + Suuta pitää desinfioida päivittäin.

Jos joku jaksoi lukea tämän kaiken voi olla ylpeä itsestään ja palkkioksi katsoa tämän:

http://www.youtube.com/watch?v=sLK4rEoHy0A

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.