IRC-Galleria

TorjantaiPerjantai 25.11.2005 01:20

Tännään oli suht rankkaa koulussa.. sain ihme allergiakohtauksia yöllä, oksetutti ja ripuloitti, joten en saanu kunnolleen nukuttua yötä. Englannin tunnilla pidin sitten suullisen esitelmän kiihtyvyysantureista ja tuolloin oli jo aika voimat pois -olo. Konkurssin tunnilla (markkinoinnin perusteet) sitten nukahin jo, ja piti täristä toppatakki päällä valveillaoloaika, palelti senverran. Olo parani kertaheitolla, kun sain syöneeksi ruokalassa hieman, ruokana oli ranskalaisia perunoita, lihapihvi ja salsaa. Ruoka onneks oli vallan namia. Syömisen jälkeen tuntu ihanku olis unesta heränny, alko huomattavasti jaksamaan paremmin.

Koulun jälkeen menin Samun luokse pelaamaan lautapelejä. Pelattiin aluksi Riskiä ja sen jälkeen Robo Rallya. Samu ja Iivari pelasi myös go:ta luppohetkinä. Mietittiin lautapeli-iltojen järjestämistä koululla, pitänee ensvuoden puolella ottaa aiheeks.

Lautapelien jälkeen tulin kämpille, meillä oli sovittu illaksi clanbasen syksycupin peli. Turpiin tuli 2-0, mutta häviö ei sinänsä harmittanut pahasti, koska vastustaja oli selvästi meitä vahvempi. Itseasiassa oli miellyttävää, miten onnistuimme välillä antamaan aika mukavasti vastusta.

Nyt taidan käydä nukkumaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.