IRC-Galleria

RandomjuttujaSunnuntai 26.02.2006 16:53

Fysiikkakilpailun jälkeen en ole juurikaan jaksanut opiskella fysiikkaa, motivaatio laski aika lailla. Matematiikka sen sijaan on edelleen kiinnostanut. Mutta! Tänään löysin koneelta jotain fysiikan juttuja, mitä olin viime kesänä kirjoitellut. Ihan mielenkiintosia tekstejä. Tuo löytö innoitti lukeen tuota yhtä fysiikan kirjaa, joka on ollu jäissä aika kauan. Fysiikka alkaa taas tuntuun mielenkiintoselta, jes! Tietenki yo-kokeita varten ois hyvä laskea noita vanhoja tehtäviä, mutta jotain rajaa sentään... :)

Yo-tehtävät on mun mielestä ihan äärettömän tylsiä. Joka vuosi kysytään samoja asioita miljoonanteen kertaan. Tosin nyt ainereaalin myötä tulee kaks jokeria, joista toinen ei ole esseetyyppinen - ainakin meillä oli prelissä semmonen mukava tehtävä. Me likes!

Huomenna pitää mennä jonottaan keikkalippuja, joten aattelin käydä koululla syömässä. Myös tiistaina ja keskiviikkona pitää käydä koululla (silloin mulla on sinne ihan oikeasti asiaakin, nimittäin matikkatuutorointia*) joten saa taas ilmaista ruokaa.

Viime viikon torstai oli hyvin mukava päivä.

--
*Jonne tuskin kukaan tulee :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.