IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

YUP ei pettänytTorstai 14.02.2008 20:36

Kannatti ajaa töiden jälkeen suoraan Tampereelle Yup:ta katsomaan!.. Hieno keikka!

Sairaan, ehkä 5 osaisen intron aikana meinasi herätä ahdistuneisuus, kun aluksi hauskan humputusintron ja valoshown jälkeen tulikin toinen, kolmas, neljäs.... MITÄ HELVETTIÄ VIIDESKIN alkuintro???.. ja vieläpä samaa epsanjankielistä humppaviritelmää :S ...no ihan hyvä vitsihän se oli ja yleisön reaktiot varsin hauskoja :)

Yhtye soitti vielä julkaisemattoman levyn kokonaisuudessaan (ainakin niin sanoi Hyyrynen minulle keikan jälkeen) ja lopuksi vanhoja hittejä lähes saman määrän.

Vanhemmista tutuista etenkin Paratiisin sahakielet ja Rankat Ankat olivat tervetulleita.. niitä kun en ennen ole kuullut livenä. Myös "Tehdas" ja "sikamusiikkia" toimivat aivan pirun hienosti - äijistä näki miten hienoa on soittaa rokkia livenä!!.

Bändi oli uskomattomassa vedossa ottaen huomioon että edellisestä kiertueesta oli aikaa pari vuotta ja Tampere oli tämän kiertueen ensimmäinen!.. ainiin - konsertti myös kuvattiin - nytkö voi alkaa odottamaan dvd:tä? -tai edes jotain boonuksia?

Kahden jälkeen olin taas Lahdessa ja aamulla "pirteänä" töihin. Hyvä reissu! Oli mahtavaa kuulla uusi levy jo nyt ennen sen äänitystä, tavata Hyyrynen ja morottaa Martikaista. Vaikka uuden levyn materiaalista ei näin kertakuulemalta jäänyt mieleen juuri mitään, sai niistä semmoisen käsityksen että taattua YUP kamaa se on - ei se ensikuulemalla pidäkään aueta.

Jopas tuli paasattua - kivaa kuitenkin oli. :) KUUNNELKAA YUP:ta! (jos ymmärrätte sitä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.