IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Pitkästä aikaaTorstai 08.12.2005 00:17

Ihminen on laiska.. Antti on ihminen.. VITTU ETTÄ OLENKIN LAISKA!.. Tsori (en pyytänyt teiltä anteeksi,vaan itseltäni) ..on siis mennyt aika kauan siitä,kun olen tänne mitään kirjoittanut (ainakaan mitään järkevää).. Ehkä se johtuu siitä,että ei ole ollut juurikaan valittamista.. näiden pienien arkisten asioiden lisäksi. Mieli on tuntunut pitkästä aikaa yllättävän kevyeltä (positiivisella tavalla) ..JEAH! Olen kai sekoamassa lopullisesti. Takana on kaksi mahtavaa viikonloppua,ensimmäinen Tampereella hyvän musiikiin ja hyvän seuran merkeissä,toinen Jämsänkoskella jälleen hyvässä seurassa ja tälläkertaa runsaalla nesteellä kyllästettynä - mahtavaa.. kai.

Eilen toteutin haaveeni ja tilasin itselleni Toneworksin Ax1500G efektipedaalin - kyllä sitä taas tulee niin pienestä iloiseksi. Kokeilkaa vaikka.

Ihmisillä alkaa Joululomat - Antti on ihminen,mutta Antilla ei joululoma ala vielä piiiiitkään aikaan. Ei haittaa - olen ollut liikaa vapaalla.. joskushan sitä on kärsittäväkin.

Huomena on oikein mukavat treenit edessä vanhan (ex)bändin kanssa.. vai oonkohan mä taas pändissä? - kun tietäis. Kivaa se on joka tapauksessa.

Viimepäivinä on ollut aika paljon DIOn "Evil or Divine" DVD.. siinä on kuulkaa perskeleen hyvä keikka,perkeleen hyvä kitaristi (TODELLAKIN) ja laulajasta nyt tuskin tarvitsee mainita mitään???.. En minä helloweeniakaan ole unohtanut ;)

Tänään tuli Soundikin jossa mukavana yllärinä DVD mukana.. Indica rokkaa ;P

Jep jep.. tää on jo niin pitkä sepostus,ettei tätä kukaan viitsi edes lukea - vaikka tuskin lyhyempikään ketään kiinnostaisi,joten ei tämä ole keneltäkään pois..

Ainiin.. olin katsomassa vähän inttimeininkiäkin torilla eilen.. óli siellä se tuttu 155 k98:kin mukana.. mahtavaa.

Joo.. hyvää elämää teille. Enköhän minä taas vähän useammin täällä kirjoittele.. vai onko tässä mitään järkeä.. kertokaa?



"Ilta on tummuva.
merkit on taivaalla.
täysikuu tähyää.
on hyvä ilta,on hyvä sää.."

ps. mulla ei ole joulukalenteria :'(
(ensimmäiseen kertaan kahteenkymmeneen vuoteen)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.