IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

All Over The NationsSunnuntai 11.12.2005 01:50

Elämä on omituista. Olin äsken uskollisen koiraystäväni kanssa katselemassa iltatähtiä (oikeasti ihan vaan kusilenkillä) tuolla pirteässä talvi-illassa,kun yhtäkkiä tajusin hymyileväni ja hyräileväni erästä kappaletta. Kesti hetken aikaa tajuta mikä se oli,mutta sitten tunnistin sen Helloweenin "Time" (josta sitten myöhemmin vaihdoin "All Over The Nations":iin.) Olin varsin yllättynyt,sillä tajusin olevani hyvin hyvin onnellinen,eikä minulla todellakaan ole mitään järkevää syytä siihen.

Hetken aikaa siinä sitten mietiskelin omia asioitani ja tulin siihen tulokseen,että mikä ettei?.. elämä on oikeastaan aika "makee" juttu,vaikkei mitään erikoista tapahtuisikaan. Joskus sitä näköjään oppii nauttimaan ihan vain hetkestä.

Autoin myös tämän "onnellisuuslenkin" päätteeksi erään alkoholistin rappukäytävään,kun oli miesraukalla avaimet hieman "sekaisin".. kovin oli mielissään. :) (..alkoi tosin mekastaa siellä käytävässä myöhemmin,kunnes sai ovensa auki). Mukavaa olla avuksi.

Tänään Antti oppi siis jälleen jotain uutta,vaikkei hän käytännössä tehnyt koko päivän aikana yhtään mitään (nukkuikin,laiskimus). Voimme siis todeta,että mielenvikaisuus on joskus ihan hyvästäkin,ei aina tarvitse olla voittaja,eikä saavuttaa jotain suurta.. pienestäkin voi nauttia,eikä aina kannata olla masentunut ja miettiä sitä,mitä ei ole saanut elämäänsä.

..Jos joku teistä on kuullut kappaleen nimeltä All Over The Nations,niin tiedät milstä minusta tuntuu.. Mahtava fiilis! :)

Rauhallista joulunodotusta kaikille teille rakkaille vieraskirjani mulkoilijoille :) (..tiedän,ettei teitä kovin montaa voi olla,mutta silti) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.