IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Jarkko MartikainenLauantai 09.09.2006 13:10

Olin eilen hyvän ystäväni kanssa Heinolassa katsomassa Suomenmaan erinomaisinta taiteilijaa; itseänsä taiteilija Jarkko Martikaista (joka tosin oli vanhan tusinaorkesteri Miljoonasateen lämmittelijänä).

Heinolan kesäteatteri oli myyty loppuun,mutta saimme kuitenkin paikat (aivan edestä vieläpä) ..sääliksi käy kaikkia niitä jotka joutuivat istumaan puupenkeillä (sillä ilta ei ollut mitenkään erityisen hiostava). :P

En olisi koskaan voinut kuvitella miten hyvältä voi kuulostaa laulanta vain yhden akustisen kitaran säestyksellä, vaikka ensimmäisen kappaleen (Yup:n Rakkaus On Pesti Hulluuteen) alussa mietin, että mitähän tuosta nyt tulee?.. Mutta vaikka yleisöä voi verrata perus ooppera yleisöön (hiljaisuutta ja taputukset kappaleen perään) toimi Martikasen musiikki akustisesti sateisessa illassa paremmin kuin loistavasti!..

Settilista koostui onneksi(!) Martikaisen soolotuotannosta, lukuunottamatta aloituskappaletta ja myöhemmin kuultua Martikaisen Trio Niskalaukaukselle sanoittamaa Elegiaa.
Ensimmäiseltä soololevyltä tuli VAIN oma suosikkini "Kaikki me kuolemme pian". Loput kappaleet olivat tulevalta "Rakkaus" levyltä.

Eli siis tämä keikka oli melkein kuin levyn ennakkokuuntelutilaisuus. Kaiken kaikkiaan hieno ja harras tilaisuus.

Martikaisen toinen soololevy ilmestyy ensi viikolla (olen siis jo melkein matkalla levykauppaan) :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.