IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

(tajunnan virtaa)Lauantai 23.12.2006 00:40

Olipa kerran kaksi kopeata koppakuoriaista, jotka vihasivat elämää. Eräänä päivänä päättivät nämä veikeät kaverukset kokeilla itsemurhaa. (huom kokeilla)
Tyhmempi heistä keksi.. "Kiivetään Voikukan huipulle ja pudottaudutaan terävän kiven päälle".. Niin he innoissaan lähtivät kiipeämään huipulle.

Huipulle päästyään heitä pelotti. Tuuli kovasti ja alkoi juuri sataa suuria vesi pisaroita. "Minä en kyllä hyppää", sanoi vanhempi (viisaampi), "tuossa voi käydä vaikka kuinka pahasti.. tuskin siinä henkikään lähtee" .."äläs nyt, tämä toimii aivan varmasti", tyhmempi vastasi, "minä ainakin hyppään". Hän hyppäsi..
"Noh, miten kävi?", huusi viisaampi.
"Ei mitenkään" sanoi toinen. "Nämä kuoret ovat niin kovia ettei minua sattunut ollenkaan.. Mutta jäin selälleni enkä pääse oikeinpäin"..

Vanhempi kiipesi auttamaan veljeään, mutta jäi matkalla hämähäkin seittiin.. "Voi voi voi, ei tämä nyt mennyt alkuunkaan suunnitelmien mukaan, meidänhän piti kuolla."

..Myöhään yöllä saapui iso hämähäkki verkolleen ja tappoi vanhemman kuoriaisen. Aamulla nuorempi kuoli auringon paahtaessa hänet. Loppu hyvin, kaikki hyvin.



- Hyvää Joulua -






p.s. ...taidan alkaa lastenkirjailijaksi.. eläinsadut rocks!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.