IRC-Galleria

Uilenspiegel

Uilenspiegel

Tallipäällikkö

BLAAH.Sunnuntai 12.11.2006 01:09

tuliki aika tylsä ilta vaikka piti olla meno päällä ja kunnolla viihteellä.. no jooo. neljä siideriä juoneena ja tunnin poreammeessa lilluneena olo on aika väsy... piti ottaa teemun kans kisa että kumpi on pinnan alla kauemmin. no teemu tietty. mulla meni aina pokka eikä kestäny ku 30 sekuntia ku piti pulpahtaa pinnalle, mua rupes naurattaan niin kamalasti :) teemu kesti melkein kaks minuuttia.! *heh* veden pinnan alle todellakin kuulee musiikin ja puheen, ei aikasemmin oo edes tullu ajatelleeks.!

aimo oli tänään ihme päällä. suunniteltu hölkkä-kävelylenkki muuttu hyvin äkkiä vetojen ottamiseks kiitolaukalla.. kilpuan tiellä ei suostunu käveleen askeltakaan.! ei sitten ainuttakaan. ja vaikka olin ratsain liikenteessä. no päästeltiin vähän höyryjä..

euro oli kans aika pörhäkkä. alkumatkan tosin vain. sitte se käveliki jo normaalisti loppumatkan. nyt on silläkin talvipopot alla. ja mammaltaki vuoltiin kaviot uuteen kuosiin sekä vauvalta- eli ii-liinulta. mä keksin koko ajan polleille uusia lempinimiä- rakkaalla lapsella on monta nimeä.!

ihanaa oleksilla ei enää kuumetta tänään. aamulla pääsee herra pihalle rymyään iitun kans jos ei aamullakaan enää ole. johan on seinät rytissykki pari päivää ja se keksi seinien puremisen sillä välin ku ei pihalle oo päässy... pska.

mulla on ihan mummon sormet ku kuivatin itteni sielä altaassa piru.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.