IRC-Galleria

Unna

Unna

tukehtui pullaan ja katosi
urf, sanon tähän heti ensimmäisenä, söin juuri mozzarellasalaattia, herkullisia kirsikkatomaatteja, tuoretta basiliskiaa ja kevätsipulia, joka valitettavasti närästää. tänään leivoin lisäksi pullia(en raimoa).
en saa stadiasta ketään kiinni jotta voisin luikuroida tarinani koneen kovalevystä ja kadonneesta ennakkotehtävästä, enkä tiedä miten aion ohjata kohtauksen kirjoittamastani näytelmästä, jota minulla ei itselläni ole(jonka kirjoitin töissä välitunnilla, enkä viitsinyt tallkentaa, saati tulostaa tuhatta kappaletta, kaksi olisi riittänyt). täytyy pohtia. lisäksi kutsuntakirjeen perusteella olin ymmärtänyt yhden tehtävän aivan männyilleen. ehkä ne kuvittelevat että olin luova ja omaperäinen, hakijoista tuskin on millekään teatterialalle puutetta.
tänään olisi pitänyt harjoitella erästä la foliaa jota olen soittanut tunneillani ja vain tunneillani ehkä kuukauden saamatta aikaan itään, en osaa erottaa neljäsosanuottia puolivastaavasta, ärsyttää ja turhauttaa mennä tunnille töpeksimään. olisi ylimääräistä aikaakin ollut tänään. mutta huomenna, aloitan aamulla ja jatkan iltapäivällä ja sitten vielä illalla, laskin että minulle jää viitisen tuntia aikaa soittaa kohtuudella, pitäisi riittää sen kuntoon saantiin, ainakin ensimmäisen viiden variaation, kun eivät ole edes vaikeita, minä olen kampurasorminen ja taantunut, tyhmä ja jälkeenjäänyt pyh. aivan on hukkaan mennyt koko aika musiikkippistossa osaltani, olen aika turhauttava oppilas.
turre on antibioottikuurilla, ja pieree enemmän kuin kameli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.