IRC-Galleria

Unna

Unna

tukehtui pullaan ja katosi

MITÄ T3IN TÄNÄÄN:Perjantai 23.06.2006 01:01

tänään siivosin aamulla neljä ja puoli tuntia, pyyhin listata ja jääkaapin, imuroin roskakaapin ja pesin saunan. imuroin koko talon, luutusin (parketit nihkeällä, muut kostealla), pesin uunin ja kaakelit ja jynssäsin puhtaaksi pikkueteisen oven. ja imuroin huolellisesti olohuoneen kaksi suurta mattoa, josta varmaankin seurasi se, että turre tuli sisään ja piehtaroi niillä.
pihkat, sanoisin.
siivouksen jälkeen menin kelalle ja työvoimatoimistoon, ja kauppaan. olisin ostanut patonkia muttei se kahvila ollut auki. juoppo huusi minulle, että olen kaupungin kuumin kissa, ja että kaikki naiset on natseja. ostin kanaa, joka paljastui jokin aika sitten kauheaksi ja hunajamarinoiduksi.
sitten luin ja sovittelin korsettejani. ja sitten käytiin alkossa ja kaupassa ilggiksen kanssa (alkoholi on maailman turhin rahareikä, paljon turhempi kuin turhat vaatteet).
(kävin kampaajalla, ja tukkani on päältä valkoinen ja näyttää keskeltä krepatulta, en koskaan enää käy kampaajalla, enkä turhaa ollut ko. ammattikunnasta erossa kaikkia näitä vuosia)
nyt syön masse majava-kaakaovanukasta. hyvää. ostin myös ehrmann suklaakermavanukasta ja dr. oetker marjavanukasta. nyt pitäisi mennä tekemään piirakkaa juhannuskekkereille. EI YHTÄÄN TEE MIELI MITÄÄN PIIRAKKAA!

urff. olen omituisella tuulella. ällöän paistuvaa jauhelihaa, ja jauhelihaa yleensäkin, en tiedä. lammasjauhelihaa en niin paljoa. omituinen olokin.
menen katsomaan jalkapalloa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.