IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

HAAHAAAA :DDDDDTiistai 21.12.2010 03:10

Makuuhuonegolffin pelisäännöt!

-Kentälle tulee saapua täsmällisesti sovittuun aikaan, tai pelivuoro siirtyy seuraavalle.

-Uusien pelaajien on mahdollista varata vain 30 minuutin pelivuoro, joka sisältää yhden ratkaisevan lyönnin.

-Kokeneempien, säännöllisesti lajia harrastavien ja kenttäuskollisten pelaajien on mahdollista neuvotella pidemmästä pelivuorosta etukäteen puhelimitse kentän omistajan kanssa.

-Mikäli pelivuoro esteen vuoksi peruuntuu, on tästä suotavaa ilmoittaa kentän omistajalle hyvissä ajoin.

-Pelipaikalle on saavuttava huomiota herättämättä ja ketään häiritsemättä, sillä se saattaa aiheuttaa pahennusta niiden silmissä, jotka eivät lajia harrasta.

-Ennen pelivuoroa on mahdollista peseytyä, mikäli pelaaja itse, tai kentän omistaja katsoo sen tarpeelliseksi. Puhtaus on perusedellytys pelinautinnolle.

-Pelaaja saa käyttää vain omia pelivälineitään, tavallisesti yhtä mailaa ja kahta palloa. Mahdollisuutta laina- ja apuvälineisiin sopii tiedustella etukäteen.

-Kentän omistajan tulee hyväksyä käytettävät välineet ennen peliä. Toisin kuin tavallisessa golfissa on pelin tarkoituksena saada maila reikään ja pallot sen ulkopuolelle.

-Tehokkainta peliä varten mailassa tulisi olla jäykkä varsi. Kentän omistaja voi tarkistaa mailan jäykkyyden, ennen kuin sallii pelin alkaa.

-Kentän omistaja pidättää oikeuden rajoittaa varren pituutta, ettei kentälle aiheutuisi vahinkoja.

-Pelaajia muistutetaan pelaamaan oikeaa reikää, jonka kentän omistaja osoittaa. Tällä kentällä on mahdollista pelata vain kahta reikää kolmen sijaan.

-Pidetään huonona pelitapana pelata reikää välittömästi kentälle saavuttuaan. Kokeneet pelaajat ensin ihailevat kenttää kiinnittäen erityistä huomiota hyvin muodostuneisiin bunkkereihin.

-Pelaajia muistutetaan olemaan olemaan mainitsematta kentän omistajalle muita kenttiä, joita ovat viime aikoina pelanneet.

-Mikäli kenttä on kunnostettavana, on pelaajan etsittävä muita pelitapoja. Kentän omistaja pyrkii ilmoittamaan, mikäli kentän kunnostustyöt ovat pahasti kesken.

-Pidetään pelin etiikan vastaisena paljastaa tulos muille pelaajille, samoin kuin kertoa muille pelanneensa kentällä, jollei kentän omistaja ole antanut tähän erikseen suostumustaan.

-Kentän omistaja määrittelee pelimaksun, joka on aina sovittu varauksen yhteydessä ennen kentälle saapumista! Paikan päällä pelimaksusta, tai pelisäännöistä ei ole mahdollisuutta neuvotella.

-Pelaajien tulee ehdottomasti pitää suojaa mailansa päällä kentällä liikkuessaan (kumpaa tahansa reikää pelatessaan).

-Korkeintaan yksi pelaaja kentällä kerrallaan on suositeltava.

-Pelisääntöjen rikkomisesta on ankarat sanktiot: pelaaja asetetaan kentällä joko määräaikaiseen, tai pysyvään pelikieltoon. Erittäin suurista sääntörikkomuksista kentän omistaja saattaa tiedottaa myös muiden kenttien omistajille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.