IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

...Torstai 01.09.2011 02:33

Katoin just ohjelman (tais olla kakkosella Silminnäkijä tms, en muista ku oon nii kipee) Agent Orangesta... Täytyy sanoa, että pisti melko hiljaseksi.
Oonhan nyt tietenki tosta Vietnamin sodasta yms. tiennyt ennenkin, sehän opetetaan jo peruskoulussa historian tunneilla, muttei kukaan oo koskaan valaissut mua tiedolla, että se on vaikuttanut noin paljon jopa kolmanteen sukupolveen asti.
Miksei? Miksi ihmiset jätetään niin usein ilman tietoa? Miksi varjellaan "maailman pahalta"? Ihminen tämän on tehnyt ja muiden ihmisten pitäisi oppia virheestä. Turhaan peitätte silmänne.

Oli aika ihmeellisiä ne selitykset, että miksei anneta korvauksia tms. "Emme halunneet tappaa ihmisiä, vaan kasvillisuutta". Tuli ensin mieleen, että eikö ne paskat tajua, että kun tappaa luonnon, tappaa ihmisenkin. Mutta sitten tajusin, että kyllähän ne tajuavat sen erittäin hyvin. Tämä on vain yksi tekopyhä selitys lisää maailman vääryyksistä.
Miksei Mosantoa vaadita toimimaan?

Noh, enpä jaksa enempää hippeillä ja olla aktivisti. Paskaa tapahtui ja tulee tapahtumaan, enkä siihen voi vaikuttaa.
En edes vaivaudu laittamaan kuvaa, iiph.

Hox! Epäselvä tekstini johtuu varmaan sekavasta mielentilasta, koska A. En tiedä onko mun kissani edes elossa, vai onko se kuolemassa oikeesti ja B. Oon tulossa kipeeksi, mun pää ei käänny ja niskat on jumissa. C. Olen myös erittäin vittuuntunut ja räjähdysaltis.

Kuumehouraileva Unruhe toivottaa unet kaikille o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.