IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Elämä voittaa!Tiistai 06.09.2011 17:01

Vai voittaako?

Vitutti tänään herätä 0900 huonovointisena, hikisenä ja pääkipuisena vaan huomatakseni etten saa enää unta. Nakkasin pilleriä naamaan ja pakotin itseni uneen, kunnes heräsin tunnin päästä tunteeseen, että lakanani yrittää esittää kuristajakäärmettä ja tappaa mut. Olin siis totaalisen hiessä ja totaalisen turhautunut. Olo oli kuitenkin edes hitusen parempi, joten päätin nousta ylös ja mennä koneelle.
Mitä vittua? NO! En voi lukea muiden yöllisiä/aamullisia irkkauksia KOSKA MUN IRKKI ON MENNY KIINNI? MITÄ VITTUA? Tässä vaiheessa pikakelasin koko aamun mielessäni ja ynnäsin huonoa oloa ja paria liukastumista (perkeleen hiusten hoitosuihke minkä teet mun lattioille!) yhteen ja sain lopputulokseksi melko huonon aamun.
Ehkä kahvi parantaisi oloa? Tai sitten ei. Olen edelleen sitä mieltä, että mukanani kulkee jokin enemmän tai vähemmän yliluonnollinen henkilö joka tykkää lisätä mun kahviin korvavaikkua. Olin silti onnellinen, kun maistoin edes jotain, vaikkakin sitten sitä korvavaikun makua kahvissa.
Tämän makuelämyksen jälkeen katselin pari jaksoa SATCia, kunnes tulin ajatelleeksi että mahdan haista melko hieltä (itse kun en sitä haista niin np), joten pitäisi mennä suihkuun.
Suihkussa koin mahtavan haju- ja makuelämyksen! Niin, piti sitte syyä sitä saippua, voi helvetti. Nenä aukes, lima lähti liikenteeseen ja olo on hyvä.

Voisin jopa testailla uuden föönausharjan ja laittaa hiukseni kuosiin, nyppiä kulmat ja lähteä hämmästelemään Haukiputaan SUURTA keskustaa.
On tässä taudissa jotakin hyvää; en oo vajaan viikon aikana polttanu ku pari hassua sätkää ja juonut olemattoman määrän alkoholia!

Unruhe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.