IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi :OMaanantai 19.09.2011 06:01

Uusi blogimerkintä näin pienessä humalatilassa. Mistähän kirjoittaisin? Hmm..
[02:46:32] <+Stuttis> kirjota opelixista
[02:46:44] <+Stuttis> eli tuosta romusta joka seisoo meiä pihala

Nojoo, Opel on kyl aika vitun paska auto. En kyllä jaksais avautua siittä, koska kaikki varmaan tietää kuin epä-automainen se on, right?
Mikä ois mun unelma? En tiedä.. Audi on nätti, audi on kallis... Varaosat ja huolto maksaa mammonaa, koska muoviosien takia niihin ei itse pääse käsiksi ellei ole opiskellut alan uusinta tietoa (joo, en itse osaa huoltaa, en tiedä mitään, mutta kuitenkin). Toisaalta taas jokin mustang shelby gt500 ois kiva (HUOM! Ainut vitun ford minkä huolin!),mutta sekin taas maksaa mammonaa.
Jos mun rahabudjettia katottais, niin joku nätti nissan tai toyota ois mulle kyllä ihan kiva. BMW:t sun muut munan_jatkeet ei käy.. Voivat olla tekniikaltaan ja ajettavuudeltaan ihan kivoja mutta melkoista massaa.. No ei siinä, onhan audiki melkoista massaa nykyään ulkonäkönsä takia. Audissa on myös tilat huonoa puolta; mahdutappas perhe johonki audiin. Ei tule kuulonkaan, takapenkeillä saa jopa tällainen KÄÄPIÖ (Viitaten rakkaaseen irkkaus-kaveriin Stuttikseen) istua melko ahtaasi. Lisäksi uusissa autoissa penkit ovat kovat ja epä-mukavat istua.

Minkä siis ottaisin? No helvetti.
Naapurin Mitsubishi Galantin! Hintaa ei ole paskaakaan, tekniikka on hyvässä kunnossa, ajettavuus hyvä, tuunattu, subikat ja äänentoistojärjestelmä löytyy, hinta alhainen. Niin mistä se raha? Niin... Tämähän on vain nyt toiveajattelua työttömältä :)

Omina autoina löytyy kilvettöminä Mazda 323F ja Corolla '89. Mazdan saa kuntoon hitsaamalla (vitut, vie liikaa rahaa; paaliin) ja corollan saisi kuntoon takaiskareilla ja jarruilla (vitut ei jaksa; paalin)... Molemmissa on ikää ja kilometrejä takana, joten niihin on turha upottaa rahaa.
Hankkikaamme siis töitä tähän hätään! Niin mistä? Tutkintoa vailla ja muutenkin saamaton. Oma moka. Mikä johtopäätös? Käykää ne vitun koulut niin saatte ne unelmanne läpi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.