IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

*Tiistai 27.09.2011 11:14

Vähän ärsyttää, koko aamu menny vähän tööt.

Ensin astun jonku mutkikkaan metallipiikin päälle, jonka jouduin tongilla vetämään irti. Voin luvata ettei ollut kivan tuntosta ku se piikki ei ollut nähnytkään suoraa.
Sitten meinasin tukehtua kiireen keskellä puuroon ja maitokin kaatu syliin yskiessä (kaverit voi sanoa, että tää on melko normaalia multa). Noh, äkkiä hophop auton kyytiin ja kämpille.
Alunperin tulin kämpille hakemaan toimeentulotuki-päätöksen, mutta kappas kappas, eihän se ole vielä edes tullut! Heräsin siis ihan turhaan kuuden aikaan aamulla!? Ja vietän päiväni tässä nörtin luolassa, vaikka voisin ratsastaa ja harrastaa kivoja?! Voi nyt sukupuolielin. Nyt istun kuin myrskyn jäljiltä kahvikuppi kädessä ja tuijotan tiliä, jossa on 100e normaalia vähemmän rahaa. !#¤!#)=?!" Mitenhän sitä nyt pärjää?
Sitten alotan saikkaamisen bouncerin kanssa. On se nyt kumma kun ei yhdistä! Ensin kirjotin identin pari kertaa väärin ja mietin että mitä vittua, onko servu kaatunu (niin, yhdistän bncille ekaa kertaa omalla koneella). Sitte hoksaan sen, mutta kirjotan salasanan väärin 6 kertaa ja ihmettelen kun ei yhdistä. Hermot alko olemaan jo melko kireällä ja tuntu, että voisin hakata itteni kun huomasin vian syyn.
No, sainpahan laitetta bnc-apuohjelmat ja muut turhuudet. Nyt voisin _yrittää_ rentoutua, juoda kahvia ja katsoa ehkä sarjan SOAa.
Ens viikonlopuksi pääsee onneksi Turmioon rentoutumaan kihlatun ja kavereiden kanssa. Varokaa porokansa, Salla laittaa ranttaliksi, piste.

Unruhe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.