IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

*Perjantai 30.09.2011 12:59

Näin mulla alko perjantai!
Taustatietoa: Tänään on Tornioon lähtö viikonlopuksi kavereille.

Eli siis, olin porukoilla n. 13km päässä yhden yön ja aamulla piti nousta kuuden jälkeen, että kerkeän isän kyytiin (menee töihin) ja pääsen takaisin kotia. Olin edellisenä iltana tunnollisesti pakannut kaikki kamppeet nätisti pusseihin ja pistänyt pussit odottamaan eteiseen.
Aamu tuli, nukuttiin vähän pommiin ja syötiin aamupuurot hirveässä hulinassa. Hyppäsin Terranon etupenkille ja matka alko. Ilma oli tosi kaunis, aurinko nousi ja oli muutenki hyvä fiilis (siittä huolimatta, että isä pommitti kokoajan 120km/h maasturilla). Kunnes rakas äitini soitti ja murskas mun päivän. "Sulla jäi nää kaikki pussit tänne, mitäs nyt tehdään?" Siihen loppu hyvä olo. Isä ei kerennyt kääntyä tietyistä syistä takas (ja omapahan on mokani, joten itse kannan vastuun myös), joten vei mut kämpille. Siellä sitten avasin välittömästi irkin ja avauduin heti kavereilleni (jotka oli nukkumassa)
[06:55:42] <+Unruhe_> VOI VITUN VITUN VITTU
[06:55:49] * Unruhe_ is now known as Unruhe
[06:57:04] <+Unruhe> noni, eipä sitte vissii lähetä tornioo
[07:11:17] <+Unruhe> noni
[07:11:23] <+Unruhe> lähen sitte vittu pyörällä polkemaan 12,5km
[07:11:26] <+Unruhe> moro
[07:11:27] <+Unruhe> >

Eli lähdin siis polkemaan tuon hirveän matkan. Äiti onneksi tuli pyörällä kamppeiden kera mua vastaan, joten ei tarvinut polkea KUIN noin 7km yhteen suuntaan.
Reissu olisi ollut varmasti ihan mukava noin kauniissa syysilmassa, mutta pari tekijää teki matkasta helvetillisen reissun.
A. Moottoritien ylitys. Yksi järkyttävän pitkä ylämäki ja toinen jyrkkä, lyhyt > Reidet hajos.
B. Kun käännyin takas, niin alko vitunmoinen vastatuuli, kävelyksi meni. En olisi pysynyt pystyssä, koska tangolla oli 666kg painava kassi, joka jo ilman helvetillistä tuultakin heilutti pyörää.
C. JANO! Jo alkumatkan aikana alkoi älyttömän hirveä jano, joka vain yltyi kotimatkalla. Tilannetta ei yhtään auttanut ne lukuisat kaljapullot ja mehupurkit ojassa. Kaiken huippu oli se lähdevesi-auto, jonka kuski nosti vielä kättä ...
MUTTA NYT OLEN KOTONA!
[08:59:41] <+Unruhe> EI VITTU
[08:59:45] <+Unruhe> EN ENNÄÄ IKINÄ POLE PYÖRÄLLÄ
[09:00:39] <+Unruhe> VITTU
[09:02:19] <+Unruhe> ei vittu
[09:02:24] <+Unruhe> menis suihkuun nauramaan ittelleen >

Niin siis oonhan mää nyt ennenkin polkenut porukoille tuon 13km, ei se ole homma eikä mikään. Mutta tuossa oli nyt sellasia tekijöitä, mitkä teki matkasta erittäin tuskaisen.. Painavat muovipussit, varhainen kellon aika ja väsymys, vitunmoinen ruuhka ja tuuli.
No onpahan perkele ne kamppeet ja voi lähteä Tornioon viettään viikonloppua hyvässä seurassa :) Ja tulipahan liikuttua samalla.

Unruhe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.