IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Pelejä, pelaamista, irkkaamista ...Sunnuntai 05.02.2012 18:20

Huoh, loputon kierre.
Just kun ajattelin, että mun suurin pelaamisen himo on laantunut ja voin alkaa elämään "tervettä ja normaalia" elämää, niin sorrun latamaan uusia pelejä koneelle.

Latasin siis (pitkän harkinnan jälkeen) Assassin's Creed II:en. Aivan loistava peli, vaikka aluksi oli ongelmia liikkumisen kanssa... Nyt kun tottui niin ohjaaminen on tosi hyvä ja yksinkertainen, varsinkin kun peli tekee itse suurimman osan liikkeistä (siis katoilla hyppiessä ym). En kerennyt edes kauaa pelata (10min?) ku ukkoni oli laittanu tuon AC Brotherhoodin tilaukseen (14€ teki kaikenkaikkiaan, wau).
Eilen illalla aloin vielä pelaamaan Minecaftia, tosin ensin aattelin pelailla creativella, että oppii vähän. Melko tylsä se kyllä noin on, joten jospa vaan raakasti pelais survivalina. Ihan yllättävän kiva peli, vaikka aluksi vaikutti tylsältä ja yksinkertaselta. Tosi tehokas ajantappo-peli ja koukuttaa myös mukavasti. Melko lyhyeen vaan loppu se pelaaminen, ku kävin kattomassa kihlatun rakennelmia. Tuli vähän mitäänsaamaton olotila.

No, peleistä sitten tähän naisellisuuteen...
Tilasin eilen itelleni Coastal Scentsin 22 brush setin, eli setissä on 22 sivellintä jotka on valmistettu eläimen karvasta ja muutama on sitten synteettisiä.
Tuossa setissä on siis kaikki meikkisiveltimistä luomivärisiveltimiin ja huultenrajaukseen :) Kaiken kaikkiaan tämä tilaus teki n. 43 euroa, eli ei paha kun ajattelee että siveltimien yksittäis hinta on siinä 10-15 euron välissä yleensä.
Nää ei ehkä niitä laadukkaimpia siveltimiä ole, mutta tosi hyvin varmasti toimii Coastal Scents 88 palettien kanssa ja hintakin oli tosia huokea verrattuna muihin tuotteisiin.
Oon nyt tehnyt päätöksen, että tilailen mun meikkini tästä lähtien netistä (paitsi peitevärit yms. ja ripsivärit). Tulee halvemmaksi ja saa sitä laatua, mitä ei marketeista löydä.
Marketeissa on myös ihan sika kallista kun vertaa hinta-laatusuhdetta...
Aamen sanoi ateisti ja meni tekemään ruokaa.


Unruhe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.