IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Exit HaukipudasKeskiviikko 02.05.2012 11:56

Anteeks, mutta mitä vittua? Miks tää blogin kirjotus näyttää niin paskalta?


Pitkästä aikaa pääsin koneelle, jee. Sunnuntaina kuskattiin tavarat Kemiin (voin vain sanoa että golffilla ei ole kovin mukava vetää vitun isoa kärryä helvetin kovassa tuulessa) ja kerettiin vähän järjestelläkkin siellä. Eilen saatiin siivottua Haukiputaan kämppä luovutuskuntoon ja tänään ois luovutus 1400. Illasta sitten suunnattaan apinan raivolla takaisin Kemiin ja nyt "pysyvästi", eli hyvästi Haukipudas.
Hitusen oli stressiä ennen muuttoa kun lauantaina meijän sh-pappa Lalli oli päättäny tempasta ja rikkoa lankkuja sen ja lv-tamma Vikin välisestä aidasta. Sinnehän se oli tunkenut kiimasen tamman puolelle ja laittanut ranttaliksi. Ei oikeestaan tiijetä mitä oli tarkalleen tapahtunu, mutta tammalla on kaunis tikkaus perseessä (n. 10cm perssilmästä, 6 isoa tikkiä) ja Lalli ei kävele kunnolla. Eläinlääkärihän sinne piti soittaa ku toinen ei varannu takaselle yhtään painoa ja toisella oli n. 7cm leveä (ja melkein 20cm pitkä) vekki perseessä ja reikä ryntäissä.
Eikä siinä vielä kaikki! Meijän piti vetää kahella räikkäliinalla Viki kiinni aitaan perse edellä, että eläinlääkäri sai edes puudutettua koko persauksen. 5 ihmistiä piteli liinalla kiinni (toinen liina oli kiristetty tolppiin kiinni, ettei hevonen pääse hyökkään eteenpäin) ja yks piteli etusta ilmassa ettei tamma pääse potkiin eläinlääkäriä reijille. Lisäksi kaveriksi laitettiin 4-5 rauhottavaa piikkiä ja siltikin nousi kauniista hevosella jalka tai etupää. Siinä meniki sitten se päivä. Nyt pitäis varmaan ennen Kemiin lähtöä soitella eläinlääkärille toimintaohjeita tuon papan jalkaa varen kun edelleenkin välillä lopettaa varaamisen sille. Onneksi on vinkka pihassa niin voi viedä klinikalle kuvauksiin.
Nyt vois hörpätä kahvit ja lähtä kattoon tikkipotilasta talliin ja siivota viimesen kerran karsinat ;< byhyy.
Hyvästi Haukipudas ja Oulu.

Unruhe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.