IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

120716Maanantai 16.07.2012 23:33

Olipas ihan mukava viikonloppu. Isoveikka ja paras kaveri teki yllätysvierailun perjantaina tänne Haukiputaalta. Perjantaina sitten porukka juhlittiin vähän etukäteen ukon synttäreitä. Käytiin paikallisen lihatiskin juomia maistelemassa (yökerho Ilona siis) ja oli kyllä ihan hieno yökerho. Helvetin iso, tilava ja komea paikka. Ei oikeastaan mikään halvan näkönen, mitä yleensä odotan jokaiselta baarilta. Tuskin siltikään aijon kyseisessä mestassa käydä enää sen useammin, koska en ole mikään yleisten lihatiskien ystävä. Vihaan sitä musiikin äänentason määrää ja pikkuhameissa keikisteleviä pikkumimmejä, jotka epätoivoisesti pyörii tanssilattialla kuin epilepsiakohtauksesta kärsivä. Musiikki oli sentään piristys, koska loppuillasta alkoi tulemaan todellisia 90-luvun jysäreitä melkein jatkuvaan tahtiin. Valot oli perseestä, koska ne huito kaikkia tanssilattialta pois pysyviä silmiin, niin ettei varmasti voinut seurustella rauhassa. Karaoke puoli oli aivan paska. Ahdas pieni koppi parilla sohvalla ja yhdellä pöytäkalustolla varustettuna. Ei siittä sen enempää.
Eilen lähti isoveikka takaisin kotiin, mutta kaverini jäi vielä yhdeksi yöksi, joten päätettiin vielä uudemman kerran juhlistaa avopuolisonia autoajelun merkeissä.
Nyt on rapula. Oon nukkunu ihan liian vähän ja liian huonosti, siittä kiitos kiljuville penikoille ja remonttimiehille. Mainittakoon, että oon todellakin friikki nukkumisen suhteen. Mun on pakko saada nukkua ainakin kahdeksan tuntia yössä häiriöttä, tai oon yks saatanan perseelle ammuttu karhu seuraavana päivänä.
Ja miksi helvetissä kirjoitan blogimerkintää tästä kaikesta? Miks helvetissä valmistan uunilohta tähän aikaan illasta tuhannen rapuloissani? Voisin jopa alkaa katsomaan Game of Thronesin viimeiset kaksi jaksoa ja lähteä sen jälkeen kääntämään perssilmän kyljelleen.
Hyi, liikaa daimkakkua.

Unruhe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.