IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Koulua, koulua ja koulua.Keskiviikko 05.09.2012 12:01

Hmm. Ihan kivasti alkanut tämä koulun käynti. Oon positiivisesti yllättynyt siittä, että kuinka nopeaa alettiin opiskeleen.
Vajaa kuukausi ollaan koulussa tuherrettu ja paljon ollaan jo opittu.
Ekoilla viikoilla paneuduttiin ihan vain kameran käyttämiseen, kuvaamiseen ja kameraliikkeeseen. Nyt ollaan harjoteltu jo valojen käyttöä, sekä eilen tehtiin ensimmäinen videomatsku, missä käytettiin mikkejä. Pakko myöntää, että meillä on aivan tosi mahti luokka. Kaikkien kans tulee toimeen ja kaikkien kans haluaakin olla tekemisissä. Kukaan ei ole kitisijä tai turha pissulissu tai jonne. Taisinki aikasemmin jo mainita tästä, vai taisinko?
Harmittaa vain, että tää opiskelu on välillä sitä, että istutaan ja odotetaan, kun muut ryhmät eivät ole vielä valmiita. Tänään on luultavasti taas edessä "istumispäivä", oon nimenny sen siksi.
Perkele, ei pitäs tehä niitä töitä nopeammin kuin muut...
Täällä koulussa ei muutenkaan ole nopeus valttia näissä hommissa. Noh, päin puutahan meillä varmaan menikin se haastatteluvideo. Pääasia että hauskaa oli! :>

Sain eilen Pantenelta tilaamani ilmaispaketin (Pantenen maailmanlaajuinen kamppanja, jossa he jakoivat muistaakseni 5 tuhatta pakettia). Paketissa oli paksuille hiuksille tarkoitettu shampoo, hoitoaine sekä syväpuhdistava hiusmaski. Oon niin onnellinen kun kerrankin kävi tuuri, koska oon ajatellut ostavani tuommosia tuotteita jo pitkään. Varsinkin syväpuhdistavaa maskia on mulle parikin parturi-kampaajaa suositellut (koska mulla on todellakin paksut ja tuuheat hiukset...), mutta en oo koskaan raskinu semmosta ostaa. Olin myös yllättyny, että nää tuotteet oli ihan normaalikokoisissa purkeissa, eikä missään mini- tai matkapurkeissa.
Nyt näemmä tuli opettaja, joten pitää asettaa aivot kuuntelu -asentoon. See'ya!



Unruhe




EDIT
Päin vittuahan se haastisvideo sitten menikin. Huomenna uusi yritys, kun päästään kuvaamaan ihan "oikea" video. Voi sitä editoimisen määrää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.