IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Sesesessemmosta.Tiistai 02.10.2012 10:25

Juuh elikkäs ranet ja.. Eiku.

Varmaan melko moni onkin jo huomannut mun muuttuneen siviilisäädyn. Päätettiin viime viikolla yhteistuumin avopuolison kanssa, että tämä meidän yhteiselo ei enää vain suju samaan malliin. No eipä siinä, kaikki ok.
Soittelin koululle ja kyselin asuntolapaikkaa edes viikoksi tai kahdeksi, mutta ei valitettavasti napannu, kun kaikki sängyt on täynnä.
Nyt sitten odottelen Tornion Krunnilta vastausta mun hakemukseen... Josko sieltä tärppäis opiskelija-asunto sitten. Toivon mukaan pääsen muuttamaan koulun kuppeeseen soluasuntoihin. Niissä on ihan mukavan kokoset huoneetkin.
Yksityiseltä en ala vuokraamaan, koska Torniossa pelkkä yksiökin voi maksaa jo sen 400 euroa, kun taas nuo solukot maksavat 200-300e/kk. Luulenpa, että en edes tarvitse isompaa pleissiä, kun en oo tätä nykyistäkään (lähes 60m2) asuntoa jaksanut pitää hyvänä.
Kunhan on paikka missä nukkua ja irkata rauhassa, niin tämä tyttö on onnellinen.
Mitä muuta?
Tulevaisuuden suunnitelmat on samat, käyn koulun loppuun ja mietin sitten, että mihin lähden jatkamaan. Suhteet tai miehet ei just nyt hriveenä kiinnosta, eiköhän tässä joudakin viiden vuoden jälkeen olemaan vähän aikaa yksin ja rentoutua :)
Eipä muuta. Nyt pitäs pirteänä lähtä kiusaamaan luokkakavereita koululle, kun uusi jaksoki alko. Onneksi jatkuu samalla hommalla.

Ainiin. Kuvattiin musiikkivideo, josta tuli aika perkeleen kova. En oo vielä sitä omalle koneelle hankkinut, mutta mun fb-profiilissa pitäis näkyä se. Biisinä oli Stratovarius - Hunting high and low.
Tehtiin myös samaisessa mestassa komediamainen kauhulyhytelokuva, joka myös ajateltiin laittaa joku kaunis päivä jakoon. Ihan helvetin mahtava kuvausporukka oli! Samoilla jatketaan tämä tv-jakso! :)
Oon myös saanut pari ihan pirun mahtavaa kaveria ja meille onkin muodostunut kaverin sanoin "söpö pikku kolmen pentue"/"me kaksi ja Salla". Yeah. Nyt on pakko lähtä linkkuun istumaan ja suunnittelemaan pahuuksia poikien pään menoksi.
See'ya!

Unruhe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.