IRC-Galleria

Unvisible

Unvisible

Mess with the best, Die like the rest..
jooh.. tulipahan käytyä tolla keikalla Hannan ja ohonen kanssa.. =) .. siis niin loistavan hyvä keikka ettei mitään järkee.. tulipahan nähtyä jotain mihin oma mielikuvitukseni ei olisi riittäny, mutta oli MAHTAVAA!!! ... ja jos jotain kiinnostaa niin meikäläisen luo voi tulla katteleen videoita tolta keikalta.. videomateriaalia on about 20 min. verran .. eli ei muuta kun tervetuloa!!! =)

se on vaan elämää..Keskiviikko 30.11.2005 08:15

hohhoijaa.. lähdinpähän jälleen kerran kuskiks =) ... heitin Josén & Hannan hirvenpäähän kaljalle Oskun ja Eijan seuraks... + minä tietenkin mukana.. =) ... menihän se nyt siihen että fiude takasi multsuun ja meikäläiselle kaljaa naamariin Hannan kustannuksella :( .. siitä sitten José & Eija himoihinsa(kotia) ja sen jälkeen Hannalta hakeen lisää kaljaa ja Emmaan nauttimaan musiikista & alkholipitoisista virvokkeista =) ..tulipahan tultua taas hönöön ja koulumenestys ei varmaankaan kärsi tästäkään.. Sieltä sitten McDonald's:in Drive-In:in kautta Hanna vietiin nukkumaan..Oskun kanssa tuli vielä tovi vietettyä meiän parkkipaikalla ja puhuttua naisista ja elämästä ja juotua pari olkkosta siiinä samassa... Oli loppupeleissä aivan mahtava ilta.. kiitoksia siitä kaikille edellä mainituille!!! ja nyt nuq.... ZzZzzZzzZZZzzZZzzzZZzZzZzzZzZz

Aamu toilailuja...Maanantai 21.11.2005 10:59

Tjooh.. Kylläpäs aamu alko komeesti. Tuli kahvipaketti heitettyä lattialle ja pääsi heti imuroimaan näin aamu tuimaan.. Uskomaton sotku noinkin pienestä.
Mutta.. kaippa sitä joutuu ny meneen koulunpenkille piirteleen 3D-kappaleita..

Heissulivei!!

tsynttärit.. Lauantai 12.11.2005 08:10

Tjooh.. olipahan hurjaa.. tuli käytyä porukoitten raflassa nimeltä "Tiiliholvi" syömässä.. oli eri herkkää.. kohtuu tylsä setti mutta tulipahan täytettyä 20w .. täytyy olla kiitollinen siitä että on näinkin pitkälle päästy.. mutta.. tänään sitten IIISOOO KEITTO!! .. saa nähdä kuka saa vuorostaan kantaa mut himaan.. ykkös ehdokkina olis matikka.. ja kakkos vaihtehtona tappola.. =)


1. ^matikka^
2. qeijo

.. missä veikkaajat?? kertoimet olis kohallaan.. ;)


12.11.2005.. herätty on

klo 17:20

Olipahan aamu herätys.. pekka ja hanna tuli herättään, kun en puhelimeen vastannu... ilmeisesti jengillä o jotkut synttäri yllätys setit mulle, Josélle & Pekalle.. tietoa ei ole mistään.. paitsi että nyt oon josen ja pekan kanssa josella ja sauna on kuumana ja jääkaapissa on kaljaa ja lonkeroa.. klo 20.00 meidät ilmeisesti roudataan täältä jonnekkin?? ei tietoa minne.. mutta ei kaupunkiin.. iltaa odotellessa ja jengiä ilmeisesti tulee?? wööt???

- Suck my fancy toe, hoes!!! X)
Tjuuh.. eli tulipa tosiaan ostettua tossa DigiTV-kortti , 87€ kiitos.... ja arvaappa toimiiko.. juu ei.. Ainoa kanava minkä saan näkyviin on LähiTV1, eikä siinäkään mitään ohjelmaa pyöri.. hermothan tässä menee.. en tiedä sitten että mitä tässä tekis.. pitäiskö vielä yrittää kikkailla ja neppailla kortin asetuksia ja antennia vai palauttaa heti huomenna kortti liikkeeseen ja hakea parempi, kalliimpi kortti tilalle??

http://www.bdog.fi/cgi-bin/netstore/tuote.pl?tuote=0781403504261 <-- nykyinen kortti

http://www.bdog.fi/cgi-bin/netstore/tuote.pl?tuote=0781403511042 <-- tuommonen pitäisi varmaanki hommata seuraavaksi..mutta.. nyt masentaan polttava cd-rw asema ja GeForce TI4200 näytönohjain-kortti siskon tietokoneeseen... ARGH!!

uutta rautaa..Keskiviikko 02.11.2005 03:29

Tjooh.. eli vihdoin tuo hetki koitti ja sain "uuden" koneen.. tai siis vanhan, mutta muutamalla uudella palikalla..

mm. uus prossu.. AMD Athlon 64 S 2800+ 1.8G/800MHz s754, 512 KB ............ -,130€
uus emolevy.. .... Asus K8N-E Deluxe, nVidia nForce 250Gb, A64/Sempron ATX -,84.9€
lisää muistia....... Ki, 1024MB 400MHz DDR-RAM DIMM ...................................... -,117€
kotelo tuulein..... Papst 8412NGML laitetuuletin 80x80 .................................... -,18.6€


ja tottahan toki liikkeessä testasivat, että toimiiko komponentit yhdessä ja unohtivat sitten GeForce 4 64mb Ti4200 näytönohjaimen koneeseeni mikä ei tietenkään haittaa.. :D

kuitenkin tuo on parempi kun omani GeForce 2 64mb PRO
välillä käy tsäkä..

Mutta nyt takasi pajavasaran ääreen ja vääntään suorituskyky testejä ja asentaan ohjelmia sun muuta kivaa.. =)

vastoinkäymisiä..Maanantai 31.10.2005 19:58

argh.... ilmestyskirjan tapahtumat alkavat käymään toteen.. eli toisin sanoen maailman loppu on käsillä.. tai ainakin oli.. yöllä kun tulin kotio niin tietokone oli sammunut, emolevy oli kärähtyny.. eih.. joutu heti ottaan puhelimen käteen ja kaverilta lainaamaan tietokonetta. Aamulla vein oman koneeni huoltoon ja vaihdatin emolevyn, prosessorin, kotelon tuulettimen ja otin 1gb:n verran muistia lisää. Kone on nyt valmiina pönöttämässä Bulldogin tiloissa ja saan sen huomenna haettua poies..

Nyt on alla joku vanha ~400mhz "tehomylly" .. kaikki kestää liian kauan..

huomenna tulee onneksi 1.8Ghz vääntökone vanhan 1,4Ghz nuhapumpun tilalle.. :D

.. vielä 22h pitää odottaa...

- Odottavan aika on pitkä!

pyhitä lepopäivä...Sunnuntai 30.10.2005 12:36

kyl.. vihdoinki pääsi kotio asti.. yö tuli vedettyä taas semmosta rallia ja aamu pelattua photoplaytä ABC-Lahdesjärvellä.. Tulipahan tehtyä Shanghai nimiseen peliin uusi ennätys: 424.000 =) !!

Tjuuh.. aamiainen on syöty ja osoitteessa http://www.paf.fi tuli tehtyä päivän veto...:

Fiorentina - Cagliari
1 1,42

Livorno - Parma
1 1,85

Reggina - Lazio
2 2,50

Kokonaiskerroin 6,56
Panos 10€ ..

ns. päivä pulkassa.. =)
rahaa odotellessa nukkumaan..EDIT:

ja vituikshan sekin veto meni perkele.. Reggina voitti Lazion 1 - 0.. muut oikein

teini angsteilua...Perjantai 28.10.2005 20:12

ah... näitä elämän laatu hetkiä.. voiko perjantai aamu enää paremmin alkaa kuin teini angsteilun turvin.. tätä uskomatonta vastarintaa ja selittämätöntä itsetuhoa.. huoh.. ihmisiä on niin erilaisia - mutta onneksi erilaisia.. noh.. ei tässä ketään.. tuli nukuttua siinä sitten loppupeleissä muutama lepponen tunti ja tänään sitiin pyörittään.. :D ..

argh.. valmistautumista...Torstai 27.10.2005 13:17

huoh.. Fyysikan koe alkaa klo 11 tänään ja oon ihan pihalla koko aiheesta.. Metriäkään en ole vielä aiheesta lukenut, saati sitten harjoitellut..Nyt yritän hieman lukea ja oppia jotain, muttei kyllä tästä tuu yhtään mitään.. Alkaa pikku hiljaa vaikuttaan siltä ettei olis kannattanut olla niitä kaikkia tunteja poies.. Onneksi tänään on viikon viimeinen koulupäivä.. .. Mutta nyt kouluun ja koetta tekemään..

hylsyä odotellessa... :Dedit...

16:28

.. loppupeleissä koe meni yllättävän hyvin ku kaavastoa yritti hieroa.. ehkä jopa saan kokeesta numeron kirjaimen sijaan.. :D
mutta nyt vähän safkaa naamaan ja halippazuippa --> puntille!!!