IRC-Galleria

Sääliä?Torstai 03.07.2008 19:43

Hmh, nyt kun kerran opin kirjottamaan tällasta niin, tulee jokapäivä jotain. Eipähän tartte foorumeilla itkeä.

ahhihana päiväni:
Aamuyöstä herään, hieron silmääni niin, että en pysty avaamaan sitä aamulla.
Aamulla klo ~12.jotain herään kaverini turhanpäiväiseen soittoon. Juuri kun olen saamassa unenpäästä kiinni, soittaa toinen kaveri.
Nousen sängystä, löydän selästäni mädäntyneen viinirypäleen.
Menen koneelle, ihmettelen mikä haisee. No, kahden viikon vanha maitokahvihan se siinä ja sielläkin köllöttää vanha viinirypäle.
Koneella peittoon kääriytyneenä istuskelen vähänaikaa, kunnes kissa hyppää syliin.
Kehräilee vähän aikaa (½tuntia) ja lähtee pois. Ihmettelen taas, että mikä haisee. Näen ruskehtavaa märkää ainettani peitossa ja sen jälkeen vielä hiirimatossa, koska Samppa meni näytön taakse jatkamaan kehräystä.
MMMM ja suihkuunkin piti mennä kastelematta hiuksia.

Ps. kukaan ei ikinä juttele mulle :(

Ja sitten jatketaan mainostuksella:





Kuunteletko paljon koneella musiikkia? Haluaisitko, nähdä musiikillisia sielunkumppaneitasi ja näyttää kavereilla, vaikkapa Galleriassa, mitä olet kuunnellut? Rekisteröidy http://www.last.fm/ -sivustolla ja löydä uusia tuttavuuksia!







Vanha koulukaveri / kaveri tai joku muu tuttu hukassa? Tai haluat muuten vain muunlaiselle sivustolle kavereittesi kanssa juttelemaan kuin MSN Messengeriin, IRC:hen tai IRC-Galleriaan? Rekisteröidy http://www.facebook.com/home.php ja löydä vanhat tuttusi!






Mietit, että "kun Darkfall-peli tulee, aloitan sen pelaamisen." tai pelailet AoC:tä ja haluat keskustelukumppaneita, kenen kanssa jakaa mielipiteitä ja kertomuksia pelistä. Rekisteröidy http://rsl.suomiliitto.net/index.php

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.