IRC-Galleria

Urtzi

Urtzi

Tanssilavojen partakone

Ja taas koulussa!Maanantai 02.01.2006 14:08

Sunnuntaina heräsin siinä 12 aikaan ja yritin vielä nukkua mutta en saanu millään unta. noh sitte nousin ylös kuiten vasta yhen kahen aikaan. sitte laitoin kamppeet kasaan ja tiskasin ja käväsin koneella. sitte menin kylille. kävin kaupassa ja kaverin tuttu kävi viemässä meijät asuntolalle. sitte asuntolan ovia ei tietenkään saanu auki ku joku saakelin ämmä ei ollu käyny aukasemassa sitä hemmetin ovea. noh sitte lopulta päästiin sisään ja mie sitte soitin yhelle kaverille josta en ole kuullu pitkään aikaan mitään. sitte laitoin kamppeet kaappiin sitä ennen söin ku olin raukka nälässä. sitte siinä yheksän aikaan yritin alkaa nukkumaan mutta tuli kauhea yskän kohtaus. mutta lpulta nukahin.

Tänään eli maanantaina heräsin 8.50 ja noh eiku ylös ja pukemaan ja kouluun vaikka ei jaksais. koulussa oli äikkää, ammattiainetta ja taas äikkää. käytiin kirjastossa kattomassa jotain ihme kirjoja.
ja sitten käväsin samalla kaupassa. noh sitte kävelin koululle ja menin syömään. ruokailun jälkeen asuntolalle ja hmm. siinäpä sitä taas piti kylille mennä. sitten ku tulin takas niin vaan löhösin ja niin. sitte suihkuun ja iltapalalle ja lukemaan kokeeseen. en saanu koko yönä unta ku vaan 4 tuntia. kaveri se nukku täysillä siellä huoneen toisessa päässä. mutta joo tässäpä tätä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.