IRC-Galleria

Vå

It's all about the money

Blogi

« Uudemmat -
Nyt se on loppu.

Ei enää puhuta kaloista (xDDDD)
Ei enää käydä kuutamouinneilla (:))))))
Ei enää saada sydäreitä by Aleksi ja Ville
Ei enää paisteta vaahtokarkkeja
Ei enää yritetä sytyttää takkaan tulta
Ei enää ongita
Ei enää saada niitä pieniä karkkipusseja
Ei enää pelata toripeliä
Ei enää valvota myöhän,
ja lauleta 12 maamme-laulua
Ei enää läpsyä
Ei enää kuunnella Kimin kännimongerrusta
Ei
ei
EI!

Vttu saatana nyt kyllä vittu perkele vittu ei tää ei oo reiluu saatana nyt kyllä vitutta PRKELE!!!!!!!!!!!!

VIttu

Saatana.

BYÄÄÄH!!!!

Vittu!

[Ei aihetta]Torstai 03.09.2009 00:26

Ei yhtää kuollutta tai mitää? :D

[Ei aihetta]Maanantai 03.08.2009 21:38

Teen nyt harjotuksii siel moponetis.
Oon iha vitun paska näis :) En ikin saa ajokorttii

[Ei aihetta]Maanantai 03.08.2009 19:09

Vittu meijä ripari kusi iha totaalisesti.

Voi luoja


Ja viel on konfiski edes. Jjes! :))


JA edelleen mennään näillä mutsin 9 kotiintuloajoilla, että kiitos rakas äiti muoriseni, arvostan sinua todelle kovasti.

jåå javisst!

MITÄ HERKKUA MEIJÄN KONE TOIMIII!?Sunnuntai 26.07.2009 22:33

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.07.2009 19:22

-Mansikkakuume? Mistä mansikkakuume tulee? Mansikasta?

Isä: Just. Mistä ihmeestä sä niin päättelit?

Jaa'a kuule..

Mestaripurjehtia VilmaSunnuntai 19.07.2009 04:20

Isä: Vilma mitä sä teet?

-Ajan päin merimerkkiä

Isä: Vilma minne sä meeet?

-Karikolle

Isä: Vilma mihin hemmettiin sä ajat?

-Ton purkkarin kylkeen aattelin

Isä: Vilma minne * sä oot ajamassa?

-Musta tuntuu et mä en aja enää minnekään


Mut oikeesti se vika ei ollu mussa vaan oltiin Porkkalan selällä (kesti hetken ennen ku tajusin että nimi on PorkkaLa ja lopetin miettimisen, missä kohtaa porkkanalla on selkä) ja siel oli isot aallot ja ne muutti sitä suuntaa ja yritäpä siinä sitte vielä katella kaiken maailman merimertit ja vastaantulevat kun plotterikin näyttää ihan puuta heinää!

Kun mä sitten luovutin ruorin isälle se kerto että 'ku sä olit jonku neljän ikänen ja seilattiin tässä samassa paikassa ja oli kansa kovat aallot niin äitis meni sisään Villen kanssa ja vio ilmeisesti vähän pahoin mut sä istuit tossa laidalla koko matkan sellaset 3-4 tuntia ja lauloit aaltolauluja'

O.o Wooot??

'Joo sä keksi kokoaijan uusia sanoja ja laulelit niitä tossa noin. Sellanen muisto tuli vaa mieleen'

Okei :---D VOin kuvitella


Ja äsken (okei äsken ja äsken joku kuus tuntii sitte) isä sopi jonkun pariskunnan kanssa saunavuoroista ja sit niil oli sellane enintää 3 vuotias lapsi ja sit se toi mulle risun lahjaks ::) Aw se oli niin söpö :)

Oho katos, vene upposTorstai 16.07.2009 04:48

Joo meijän vene meinas upota eilen. Olin sisällä tekemässä (liian vaikeeta) kuvaristikkoa ja sit katoin et joo lattialla on vettä, mitä vittua lattialla on vettä! Huusin isän ja se tulee kattoo ja käskee mut ulos ajaa. Kohta se tulee ulos ja soittaa hätänumeroon: 'Högsoran (oisko ollu??) ja Stenskärin välissä purjevene, iso vuoto, äkkiä meripelastus apuun'. Mä katon et just taitaa olla paha ku siäki hikeentyy. Isä antaa kännykän mulle ja hätänumero taitaa yhdistää puhelun meripelastukseen samalla ku isä menee kattoo sitä vuotoo ja mä oon varma et nyt kyllä Adina uppoaa. Änkytän vaan sinne puhelimeen jotain, en ees tiedä kenen kanssa nyt puhun ku puhelu on yhdistyny noin viis kertaa. Sittten huomaan että oho ruoori on tossa mun edessä pitäisköhän mun tietää minne me ollaan menossa. Isä tulee just parahiks huutamaan mulle et meinaatko saada tähän veneeseen toisenki reijän, että ku tätä suuntaa meeet vielä kakskyt mertiä nii se oli sitten siinä.

Ei mulla oo edelleenkää hajuu minne mä ajan, mietin vaa et voi ei siinä meni mun känykkä ja kirjat. joo mulla on kolme kirjaa mukana ja kaikki makso divarista alle kaks euroo :
D

Isä rupee pumppaa vettä pois ja mä kuulen viimeinkin mihin mun pitäis ajaa. Pästään rantaan minuutti ennen merivartiostoa. Isä rupee tutkii voitoa ja toteaaki että tää onki makeeta vettä. ELi oikeestaan meijän vene ei ollu uppoomassa missään vaiheessa, meijän vesitankki vaan on laskenu vedet 'vähän' väärään paikkaan ja nyt pilssissä (veneen lattian alla) on sellaset 120 litraa juomavettä.

Ihmiset satamassa ottaa kuvia meripelastusaluksesta ja mä oon et haloo me oltiin kymmenen minuuttia sitten merihädäsä ja nyt tyypit ottaa kuvia ku jostain lentopallo esityksestä.

Meripelastustyyppi on ilmeisesti ruotsinkielinen ja puhuu suomea aikas huonosti: 'Sulla oli mm tyttö! mukana' Isä: 'Joo oli' M:'keskuksesta sanottiin että huvin saatiin kaikki tiedot. vaikka olikin vähän hätäinen'. Mä katon sitä tyyppii että onkse tosissaan. meijän vene meinas upota ja mä olin ohjaamassa 11 metristä alusta karikkoisella saaristolla ilman mitään suuntaa nii kai siinä voi hieman 'hätäinen' olla.

Mutta ylpeänä voin todeta että mun 5 euron kirjat säily kuivina, kuten myös kännykkä. Pilssi tyhjennettiin pumpuilla ja päästiin ihan hyvin tänne Hankoon. En ennen ollukaan soittanu hätänumeroon. Ja äsken soin elämäni ensimmäistä kertaa mustekalaa joka ei muuten maistu miltään.

Nyt isä on tuono tonne sitloodaan jotian vanhoja työkavereitaan ja mä saan dataa. Ois muute konekki menny jos vene ois uponnu. Viva la vida!

Tää wappi ei toimi !Lauantai 11.07.2009 15:20

Paskat -.-

Jee mulla on pisamia :)Lauantai 04.07.2009 21:31

Ja minä tyksin niistä !
« Uudemmat -