IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

HUOMIO!Maanantai 13.02.2012 23:46

Pyytäisimme teiltä palvelusta! Palvelus ei ole edes suuri, mutta sillä on erittäin suuri merkitys meille! Moni teistä varmana tietää Radio Rock Starban, Suomen suurimman bändikilpailun. Alkukarsinnan kisa-aika on voimassa vielä helmikuun loppuun asti ja kaipaisimme nyt SUURTA LOPPUKIRIÄ! Tarvitsisimme mahdollisimman paljon ääniä, siitä ei ole suuri vaiva teille. Napataan voitto kotiin!

ÄÄNESTÄMINEN: Ihmiset säikähtävät ensimmäisenä sitä kun vaaditaan rekisteröitymistä, mutta moni ei huomaa sitä että rekisteröityminen onnistuu myös Facebookin kautta eli "REKISTERÖITYMINEN" ONNISTUU FACEBOOKIN KAUTTA, EIKÄ VAADI MUUTA KUIN MUUTAMAN HIIREN KLIKKAUKSEN! Sinun ei tarvitse painaa kuin painaa "Rekisteröidy Facebookilla", uuden ikkunan avauduttua ei tarvitse painaa kuin "Salli" (Tästä ei muuten tule näkyviin mitään omaan Facebookkiisi), palata Hitlantikseen ja antaa meille pisteytys. Tietysti toivomme suurinta mahdollista pistemäärää, olisimme siitä aivan perkeleen kiitollisia! Jos aikaa ja mielenkiintoa riittää, äänestäminen onnistuu myös tekemällä käyttäjä Hitlantikseen. Valinta on sinun, mutta toivomme sinun auttavan meitä :)

ELIKKÄS TÄSSÄ ON LINKKI: http://www.hitlantis.com/?mapId=5567899&songId=5685772


Huom! Saatatte aluksi ihmetellä miksei mitään mainitsemaani näy, mutta saatte/joudutte kuuntelemaan tuota meidän kappaletta noin. 20 sekunnin ajan, jonka jälkeen toimitte aikaisemman kaavan mukaan. Kiitämme jo valmiiksi suuresta avustanne!

PS. Jakakaa tätä mahdollisimman paljon etiäpäin, tämä mahdollistaa mahdollisuuksiamme pärjätä ja samalla voitte edesauttaa meitä saaman jopa muutaman uuden fanin!

Elikkä menkää osoitteeseen http://www.hitlantis.com/?mapId=5567899&songId=5685772 ja äänestäkää! KIITOS!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.