IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

MEIKÄ!Sunnuntai 22.11.2009 20:04vai mitä mieltä?

Harper´s IslandSunnuntai 22.11.2009 04:40

Pakko se on nyt munki aika avautua että vihdoin on taas aikoihin onnistunut tv-sarja!

Onnistunu pitää kyl nii hyvin koukussa että pitkästä aikaan saan olla ylpeä teeveemaailmasta.Lisää tällasta! mutta toivon että tästä ei tule samanlaista ku Lost tai että turha hehkutus ajaa tällekki paskan maineen mutta nyt kyllä henkilökohtasesti tykkään sen verran mukavasti että väliikö tolla!
Calin ja Chloen kuolema oli kyl karmee ja nyt ku oli pakko tsekata viimesestä jaksosta vähän matkaa niin kyllä pisti tunteet pintaan Sullyn ilme ku tajuu kuolevansa! saatanan henry olis ees sen jättäny eloon!

kiitos,naurakaa vaan mulle.

-.-Sunnuntai 08.11.2009 19:51

Nyt kun Nillin Hanhet on nähty niin seuraavaksi Japanin Kirka

Haistakaa vanhukset Vittu!Perjantai 23.10.2009 02:50

Mulle alkaa riittää tää kaikki vitun paska!
Vittu kaikki te pöydänpään munahaukat voitte imee lerssiä ja vittu oikeesti haistaa paskan.Tää yhteiskunta alkaa hajota kaikkien nuorten ihmisten ympäriltä.Ampukaa kouluissa,ihan vapaasti.Syy ainaki löytyy.Vittu alkaa vituttaa kaikki.Mua enää kiinosta mikää.Kaikki vapaus viedään,viimesistä rippeistä myöten.Mä alan oikeesti tehä radikaaleja päätöksiä ja jos nämä vanhan sukupolven ihmiset kauhistelee että huihui ku on nuorella pojalla uhmaa nii vittu pistäkää poliisit perään.Ei pelota yhtään.Tässä alkaa pinna kiristyä ihan vitusti.Ihmetyttää tää nykyajan maailma.Aikuisia pelottaa päästää nuoria ulos koska maailma on täynnä näitä kaikenmaailman hulluja ja pitää tulla seittemältä kotiin joo! Vittu kattosivat peiliinsä! Ite ne tekee omista ihanista lapsukaisitaan kusipäisiä narkkareita koska ne vittu raastaa juustohöylällä viimesetki elämänrippeet pois näistä pikku paskiaisita.Niitähän me ollaan kaikki kaikille.Vittu riittäs sanottavaa vaikka mullinmallin mutta eipä nyt tässä suuressa vitutuksessa osaa pukea mitään sanoiksi!Mä olen päättäny sen että sitten ku mä lähen pesästä nii se on "soronoo" kaikille Makkosille ja Heikkisille ja kaikille herukkalaisille ja vittu koko maailmalle! Vittu teille kaikille sanon että saatte ihan omasta johtopäätöksestä päätellä että olenko tässä suunnittelemassa kouluammuskelua vai kenties vetämässä itseäni kaulakiikkuun? Tehkää mitä ikinä haluatte,mua ei kiinosta vittuakaan.
Mä sanon vaan sen että nuoret,nouskaa vittu kapinaan ja näyttäkää tälle maailmalle että vittu meitä ei pompoteta miten vaan.VITTU!

TERVEISIN: Vittuuntunut elämään

HCSS & CRASHDÏET 4.12.09 Tavastia <3Perjantai 09.10.2009 19:10

PAKKOPAKKOPAKKO PÄÄSTÄ!

JUMALAUTA!

ps.ainut ongelma et pitäs hommata väärennetyt henkkarit...

Hardcore Superstar - We Dont Celebrate Sundays
Crashdïet - Caught in Despair

Kävin syömässä Hermelissä :)Keskiviikko 07.10.2009 19:09pakko oli tesmata tätäki! joo nyt ku on blogi nii aletaan kertoo koko elämä! jee kyllä on ihana ilma ja satiaisia joka puolella! mahakin on täynnä! nyt on aika kuunella hyvää musaa ^^

Rest in Sleaze <3Tiistai 06.10.2009 18:42

juu

VRSunnuntai 27.09.2009 04:49

Ajelin muuten perjantaina pillurallia junalla!

En suosittele!

PORNOJAMMAILUT!!Maanantai 21.09.2009 19:23

upouuden upean ihkupoksin voi sit tsekata :D

kiitos oskulle :P

kivakivajeijeeLauantai 19.09.2009 20:11

ylpeä itestä ku sai tehtyä uuen asunnon pihalle itelle tupakkakatoksen ;D sinne kaikki viettää iltaa!