IRC-Galleria

LaatikkoTorstai 01.12.2005 02:27

Nyt iski tyhjän laatikon kammo =) en meinaa millään keksiä mitään sanottavaa.. Mutta pakko kait se on jotain väkertää, ettei Riite pääse sanomaan asiasta ;)

Silitin äsken lakanat. Joo, kyllä kuulitte oikein. Silitin lakanat. En tiedä mikä silitysinto mulle tuli, mutta halusin ehdottomasti tänään päästä sileisiin puhtaisiin lakanoihin nukkumaan ;) Sitä ennen viritin joulukuusen alakertaan. Tosin siitä puuttuu vielä kynttilät. Kuusi oli isompi kuin luulinkaan. Saimme sen viime joulun jälkeen anopilta, kun tämä päätti ilmeisesti viettää tästä lähtien kuusettomia jouluja ;) Meillä ei ole koskaan aikaisemmin joulukuusta ollutkaan. Alkoi tosin samantien huolestuttamaan, saadaanko me (minä) sitä enää takaisin siihen laatikkoon, vai onko se tuossa nyt sitten ensi jouluun asti.. Koirat eivät ihme kyllä näyttäneet yhtään kiinnostuvan oudosta ilmestyksestä ;)

Juttelin tänään äitykän kanssa puhelimessa. Se höösää jo ihan täysillä joulusta. Nyt on kinkku tilattu ja porkkanasatsin ostoa laatikkoa varten suunnittelee.. Itse voisin ihan kylmästi jättää joulut juhlimatta. Kaikenlaiset "pakkojuhlat" ahdistaa vaan. Kamalaa, kun on kauhee kiire tehdä sitä ja tätä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.