IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Jouduin mukaan tähän hömpötykseen..Sunnuntai 12.02.2006 03:57

Riite haastoi mut mukaan tälle hauskalle ja hyödylliselle matkalla oman mieleni syvyyksiin:

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Olen pelännyt joutuvani tämän tempauksen kohteeksi, mutta uskon hyvät henget ovat suojelleet minua tähän asti.

2. Olen viime aikoina viettänyt aikaa tuijottaen näytöllä auki olevaa nimeltä mainitsematonta keskustelufoorumia painaen F5 painiketta taukoamatta. Foorumille tulee keskimäärin noin viisi uutta viestiä viikon aikana.

3. Mä olen niin outo, ettei mulla edes ole omituisia tapoja (ainakaan sellaisia, joita kaikki ei pitäis ihan normaaleina mulle)

4. No jos nyt väkisin aletaan keksimään, puhun joskus itsekseni..

5. Ruokailen usein autossa ajaessani, mutta kun olen liikennevaloissa tai vieressäni ajaa joku, laitan syömiseni näkymättömiin, ettei kanssa-autoilijat näkisi minua majoneesit poskella..


Haastan mukaan seuraavat immeiset:

ElaineH
|Untamo|
SannaB
Liquit-
coce`

Vapaapäivän tuntua ilmassaSunnuntai 04.12.2005 02:15

Huomenna on vapaapäivä, pitkästä aikaa! Ei ole muuta ohjelmassa, kuin agilitytreenit koiran kanssa.

Olen tänään ollut töissä pitkän välivuoron ja sitä ennen yövuorossa. Tämä kaikki olisi varmaan ollut ihan ok, jos ei olisi tarvinnut mennä vielä konserttiin soittamaan klo 12.00. Treenit alkoi klo 11 eli nouseminen oli kohtuullisen vaikeeta. Lisäksi piti oman esityksen jälkeen livahtaa suoraan töihin.

Kun pääsin kotiin töistä, lähti Henkka vuorostaan töihin. Ehdittiin ehkä noin viis minuuttia jutustelemaan. Koirat ei oikein meinanneet sulattaa, että isukki lähtee taas, ja jäivät mielenosoituksellisesti alakerran ovelle makaamaan. Eivät tulleet ylös ennenkuin kävin niiden kanssa lenkillä. Nyt ne nukkuu jo tyytyväisenä tuolla makkarissa.

Hoh, mutta huomenna tosiaan saa nukkua niin pitkään kuin jaksaa.. Pelkkä tietoisuus asiasta rentouttaa ;)

LaatikkoTorstai 01.12.2005 02:27

Nyt iski tyhjän laatikon kammo =) en meinaa millään keksiä mitään sanottavaa.. Mutta pakko kait se on jotain väkertää, ettei Riite pääse sanomaan asiasta ;)

Silitin äsken lakanat. Joo, kyllä kuulitte oikein. Silitin lakanat. En tiedä mikä silitysinto mulle tuli, mutta halusin ehdottomasti tänään päästä sileisiin puhtaisiin lakanoihin nukkumaan ;) Sitä ennen viritin joulukuusen alakertaan. Tosin siitä puuttuu vielä kynttilät. Kuusi oli isompi kuin luulinkaan. Saimme sen viime joulun jälkeen anopilta, kun tämä päätti ilmeisesti viettää tästä lähtien kuusettomia jouluja ;) Meillä ei ole koskaan aikaisemmin joulukuusta ollutkaan. Alkoi tosin samantien huolestuttamaan, saadaanko me (minä) sitä enää takaisin siihen laatikkoon, vai onko se tuossa nyt sitten ensi jouluun asti.. Koirat eivät ihme kyllä näyttäneet yhtään kiinnostuvan oudosta ilmestyksestä ;)

Juttelin tänään äitykän kanssa puhelimessa. Se höösää jo ihan täysillä joulusta. Nyt on kinkku tilattu ja porkkanasatsin ostoa laatikkoa varten suunnittelee.. Itse voisin ihan kylmästi jättää joulut juhlimatta. Kaikenlaiset "pakkojuhlat" ahdistaa vaan. Kamalaa, kun on kauhee kiire tehdä sitä ja tätä.

IltavilliLauantai 19.11.2005 23:52

Tänään olin, yllätys yllätys, töissä. Tällä kertaa viikonlopputöiden parissa Hesellä. Päivä ei ollut pitkä, mutta kiva oli päästä pois. Erityisesti vielä siksi, että pääsin kaverini luo hierontaan. En olekaan pitkään aikaan käynyt hieronnassa, ja sen kyllä huomasi. Melkoiset kipupisteet onnistu kaveri kaivamaan. Täytyy ottaa uusiksi tässä lähiaikoina.

Täällä on satanut lunta. Olin perjantaina yövuorossa ja kun ajelin tuossa kolmen jälkeen kotia, oli lunta satanut jo ihan kunnolla. Kesärenkaat on luonnollisesti autossa vielä alla ;) Olin yöllä koirien kanssa ulkona, ja ne tuntuivat nauttivan suunnattomasti ensilumesta :) Lumi ei ollut tänäänkään vielä poissa, joten ehkä voisin harkita talvirenkaiden vaihtoa jo ensi viikolla (tai viimeistään seuraavalla ;))

EihKeskiviikko 16.11.2005 09:22

Näköjään tiistaista ei tullut päiväkirjapäivää. Kokeilen täten keskiviikkoa ;) Riitta muistutti, että olisi taas viikottaisen merkinnän aika.

Aamu on ihan järkyttävää aikaa. Heräsin viisi minuttia sitten, ja ysiltä alkaa muskari. Ei siinä mitään, mutta kun sitten on menoa aina puoli ysiin illalla. Ei pääse kotiin käymään edes välillä. Plääh. Keskiviikot ovat kauheita..

[Ei aihetta]Tiistai 08.11.2005 11:37

Pitäiskö mun päättää, että tiistai on mun päiväkirjapäivä? Taas osuin tiistaille kirjoittamaan. Ehkä tämä on riiten syytä..

Lupauksen toteuttaminen..Tiistai 08.11.2005 11:36

Olen harvinaisen tyytyväinen elämääni tänä syksynä. Tiputin syksyllä muutaman homman pois, ja nyt tuntuu, että on voimia paremmin keskittyä opettamiseen. Viime keväänä oli motivaatio mennyt lähestulkoon kaikesta.. Tänä vuonna olen myös alkanut harrastamaan. Mulla ei moneen vuoteen ennen tätä ollut muita harrastuksia kuin koneella istuminen iltaisin nukahtamiseen asti. Nyt käyn koirien kanssa agissa ja lisäksi ratsastamassa. Kummasti arki tuntuu paremmalle, kun viikossa on jotain, mitä odottaa.

LupausTiistai 01.11.2005 03:21

Täten lupaan lisätä päiväkirjaan aina (ainakin melkein aina) jotain, kun riitekin lisää. Riite on opettaja, ja riite osaa pitää päiväkirjaa.

[Ei aihetta]Tiistai 01.11.2005 03:19

Tämähän näyttää hyvälle. Edellisestä merkinnästä ei ole kulunut vielä viikkoakaan ja olen jo toista merkintää kirjoittamassa. Luulen, että mulla voisi olla lahjoja pitää päiväkirjaa. Kaikke edelliset kokeiluni ovat kaatuneet omaan mahdottomuuteensa.

Tänään oli virallisesti vuoden inhottavin päivä. Tai siis eilen. Talviajan ensimmäinen maanantai. Tätä maanantaita onneksi piristi pitkä ratsastus (pilkkopimeässä). Onneksi ei ole vielä pakkasta. Tänään oli mittari vielä about kymmenessä lampöasteessä ;) Jee.

Sinulle on uusi päiväkirjaKeskiviikko 26.10.2005 01:10

Täytyyhän tämä nyt sitten kokeilla, kun päiväkirjan pitäminen on NÄIN helpoksi tehty! En ole koskaan onnistunut pitämään oikeeta päiväkirjaa sen paremmin paperilla kuin netissäkään, mutta kokeillaan nyt taasen..
- Vanhemmat »