IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

EihKeskiviikko 16.11.2005 09:22

Näköjään tiistaista ei tullut päiväkirjapäivää. Kokeilen täten keskiviikkoa ;) Riitta muistutti, että olisi taas viikottaisen merkinnän aika.

Aamu on ihan järkyttävää aikaa. Heräsin viisi minuttia sitten, ja ysiltä alkaa muskari. Ei siinä mitään, mutta kun sitten on menoa aina puoli ysiin illalla. Ei pääse kotiin käymään edes välillä. Plääh. Keskiviikot ovat kauheita..

[Ei aihetta]Tiistai 08.11.2005 11:37

Pitäiskö mun päättää, että tiistai on mun päiväkirjapäivä? Taas osuin tiistaille kirjoittamaan. Ehkä tämä on riiten syytä..

Lupauksen toteuttaminen..Tiistai 08.11.2005 11:36

Olen harvinaisen tyytyväinen elämääni tänä syksynä. Tiputin syksyllä muutaman homman pois, ja nyt tuntuu, että on voimia paremmin keskittyä opettamiseen. Viime keväänä oli motivaatio mennyt lähestulkoon kaikesta.. Tänä vuonna olen myös alkanut harrastamaan. Mulla ei moneen vuoteen ennen tätä ollut muita harrastuksia kuin koneella istuminen iltaisin nukahtamiseen asti. Nyt käyn koirien kanssa agissa ja lisäksi ratsastamassa. Kummasti arki tuntuu paremmalle, kun viikossa on jotain, mitä odottaa.

LupausTiistai 01.11.2005 03:21

Täten lupaan lisätä päiväkirjaan aina (ainakin melkein aina) jotain, kun riitekin lisää. Riite on opettaja, ja riite osaa pitää päiväkirjaa.

[Ei aihetta]Tiistai 01.11.2005 03:19

Tämähän näyttää hyvälle. Edellisestä merkinnästä ei ole kulunut vielä viikkoakaan ja olen jo toista merkintää kirjoittamassa. Luulen, että mulla voisi olla lahjoja pitää päiväkirjaa. Kaikke edelliset kokeiluni ovat kaatuneet omaan mahdottomuuteensa.

Tänään oli virallisesti vuoden inhottavin päivä. Tai siis eilen. Talviajan ensimmäinen maanantai. Tätä maanantaita onneksi piristi pitkä ratsastus (pilkkopimeässä). Onneksi ei ole vielä pakkasta. Tänään oli mittari vielä about kymmenessä lampöasteessä ;) Jee.

Sinulle on uusi päiväkirjaKeskiviikko 26.10.2005 01:10

Täytyyhän tämä nyt sitten kokeilla, kun päiväkirjan pitäminen on NÄIN helpoksi tehty! En ole koskaan onnistunut pitämään oikeeta päiväkirjaa sen paremmin paperilla kuin netissäkään, mutta kokeillaan nyt taasen..
- Vanhemmat »